HjemOpskrifterHjemmelavet karrysalat

Hjemmelavet karrysalat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk karry, Mill og Mortar
  • 0.5 tsk havsalt
  • groftkværnet peber
  • 1 dl skyr eller creme fraiche 18%
  • 0.5 spsk æble i små tern
  • 1 lille rødløg i tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • 4 kogte æg, hakkede
    Tilbehør:
    • marineret sild til påskefrokosten

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Vend mayonnaise med gurkemeje, karry, salt og kværnet peber.

    • 2.
      Vend forsigtigt de øvrige ingredienser i.

    • 3.
      Lad karrysalaten stå og trække smag i en skål i køleskabet.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7660 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1195 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.6 g
    Protein: 7.3 %5.2 g
    Kulhydrat: 5.4 %3.8 g
    Fedt: 87.3 %28.2 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;