HjemOpskrifterHjemmelavet karrysalat

Hjemmelavet karrysalat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dl mayonnaise
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk karry, Mill og Mortar
  • ½ tsk havsalt
  • groftkværnet peber
  • 1 dl skyr eller creme fraiche 18%
  • ½ spsk æbler i små tern
  • 1 lille rødløg i tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • 4 kogte æg, hakkede
Tilbehør:
  • marinerede sildefileter til påskefrokosten

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vend mayonnaise med gurkemeje, karry, salt og kværnet peber.

  • 2.
    Vend forsigtigt de øvrige ingredienser i.

  • 3.
    Lad karrysalaten stå og trække smag i en skål i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8102 kj / 1936 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1264 kj / 302 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 7.1 %5.3 g
Kulhydrat: 3.2 %2.4 g
Fedt: 89.7 %30.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;