Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hjemmelavet flødeis med jordbær og krokant
Hjemmelavet flødeis med jordbær og krokant
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
300 g jordbær skåret i halve
25 g sukker
1 vaniljestang
0.5 liter letpisket Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
125 g sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
pynt - nøddekrokant:
50 g saltede pistacienøddekerner
50 g mandler
100 g sukker
friske jordbær
pynt - bær:
125 g friske blåbær
Sådan gør du
1.
Kog jordbær, sukker og vaniljestang i ca. 5 minutter.
2.
Tag vaniljestangen op og blend bærrerne med en stavblender og afkøl.
3.
Pisk fløden til let skum.
4.
Pisk æggeblommer og sukker helt hvidt.
5.
Vend forsigtig bærblandingen med fløden, tilsæt æggeblandingen og vend rundt.
6.
Kør isen på ismaskine i ca. 20 minutter.
7.
Hæld isen i en form og frys færdig i fryseren.
8.
Nøddekrokant: Varm sukker op på en pande til det er karamelliseret, kom mandler og pistacienødder i og vend det forsigtigt rundt.
9.
Kom blandingen på et stykke bagepapir og afkøl.
10.
Hakkes groft til pynt.
11.
Server isen med friske blåbær eller friske jordbær og hakket nøddekrokant.
Is
Frugt
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15595 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1164 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
4.8 %
3.3 g
Kulhydrat:
33.9 %
23.2 g
Fedt:
61.3 %
19.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;