Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hjemmelavede hotdogs med grønne asparges og rejesalat
Hjemmelavede hotdogs med grønne asparges og rejesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g gær
3 dl lunket mælk
0.5 dl olivenolie
1 æg
1 tsk salt
2 tsk sukker
200 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel + ekstra til udrulning
1 æg
1 spsk chiafrø
33 grønne asparges
rejesalat:
1 dl Cheasy® skyr naturel
1 dl mayonnaise
0.5 dl finthakket purløg
2 forårsløg
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk citronskal (usprøjtet)
salt og sort peber
50 grønne asparges
200 g rejer
pynt til hotdogs:
60 g radiser
25 g ærteskud
1 dl purløg
Sådan gør du
1.
Lun mælken og rør gæren ud i den.
2.
Kom olivenolie og æg i og rør salt, sukker, fuldkornsmel og hvedemel i dejen.
3.
Gem lidt hvedemel til udrulning senere.
4.
Ælt dejen på maskine eller i hånden, til den er samlet.
5.
Lad den hæve i 30 minutter.
6.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og vend dejen sammen.
7.
Lav 11 lige store portioner.
8.
Rul dejklumperne ud til pølser på ca. 16-18 cm og placér dem på en bageplade med bagepapir.
9.
Lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
10.
Pensl med sammenpisket æg og drys med nigellafrø, chiafrø eller sesamfrø.
11.
Hotdogbrødene bages i ovn ved 210° grader i 12-15 min.
12.
Afkøles på rist.
13.
Bland skyr og mayonnaise sammen med purløg, forårsløg skåret i tynde ringe, citronsaft, citronskal, salt og peber.
14.
Skær 50 g asparges i tynde skiver og kom det i blandingen sammen med afdryppede rejer.
15.
Knæk bunden af de grønne asparges og blancher dem i kogende vand i 1 minut.
16.
Hæld herefter koldt vand over og lad dem dryppe af på et viskestykke.
17.
Skær et snit i hver hotdog, placer ca. 3 stykker grønne asparges, top med rejesalat, pynt med radiser i skiver, purløg og ærteskud.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14505 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
16.2 %
6.1 g
Kulhydrat:
46.2 %
17.4 g
Fedt:
37.6 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;