Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Hindbærtrifli med lemoncurd
Hindbærtrifli med lemoncurd
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g hindbær (gerne frosne)
150 g sukker
1 vaniljestang
250 g sand kager
1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
125 g friske hindbær
lemoncurd:
1 dl friskpresset citronsaft
revet skal fra 1 citron (usprøjtet)
100 g sukker
2 æg
75 g smør
SÅDAN GØR DU
1.
Til lemoncurd kommes citronsaft i en gryde sammen med citronskal, sukker, æg og smør i tern.
2.
Varm det op ved middelvarme, mens der røres, men uden at det koger.
3.
Varmen får lemoncurden til at tykne.
4.
Hæld den på rene glas og lad den køle helt ned.
5.
Lemoncurden bliver endnu tykkere, når den er afkølet.
6.
Kom 250 g hindbær i en gryde sammen med sukker og kornene fra vaniljestangen.
7.
Kog det op og lad det simre i 10 min. til bærrene koger ud.
8.
Lad det køle af.
9.
Skær sandkagen i tykke skiver og anret halvdelen i bunden af fire dessertglas.
10.
Kom lemoncurd og hindbærcoulis over og derefter resten af sandkagen.
11.
Pisk fløden til skum og kom på toppen.
12.
Pynt med friske hindbær.
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15144 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1056 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
3.8 %
2.4 g
Kulhydrat:
50.9 %
31.7 g
Fedt:
45.3 %
12.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;