Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Hindbærtrifli med lemoncurd

Bedømmelse (5)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g hindbær (gerne frosne)

150 g sukker

1 vaniljestang

250 g sandkage

1½ dl piskefløde

125 g friske hindbær

 

Lemoncurd:

1 dl friskpresset citronsaft (1-2 citroner)

Revet skal af 1 usprøjtet citron

100 g sukker

2 æg

75 g smør

Til lemoncurd kommes citronsaft i en gryde sammen med citronskal, sukker, æg og smør i tern. Varm det op ved middelvarme, mens der røres, men uden at det koger. Varmen får lemoncurden til at tykne. Hæld den på rene glas og lad den køle helt ned. Lemoncurden bliver endnu tykkere, når den er afkølet.

Kom 250 g hindbær i en gryde sammen med sukker og kornene fra vaniljestangen. Kog det op og lad det simre i 10 min. til bærrene koger ud. Lad det køle af. Skær sandkagen i tykke skiver og anret halvdelen i bunden af fire dessertglas. Kom lemoncurd og hindbærcoulis over og derefter resten af sandkagen. Pisk fløden til skum og kom på toppen. Pynt med friske hindbær.

 

Energi pr. person: 3555KJ/850Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 31,1 g.
Fedt: 14,2 g.

Hindbærtrifli med lemoncurd

Til lemoncurd kommes citronsaft i en gryde sammen med citronskal, sukker, æg og smør i tern. Varm det op ved middelvarme, mens der røres, men uden at det koger. Varmen får lemoncurden til at tykne. Hæld den på rene glas og lad den køle helt ned. Lemoncurden bliver endnu tykkere, når den er afkølet.

Kom 250 g hindbær i en gryde sammen med sukker og kornene fra vaniljestangen. Kog det op og lad det simre i 10 min. til bærrene koger ud. Lad det køle af. Skær sandkagen i tykke skiver og anret halvdelen i bunden af fire dessertglas. Kom lemoncurd og hindbærcoulis over og derefter resten af sandkagen. Pisk fløden til skum og kom på toppen. Pynt med friske hindbær.

 

Energi pr. person: 3555KJ/850Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 31,1 g.
Fedt: 14,2 g.