Hindbær kage

fork and spoon
Dessert
clock
60-90 min
Hindbærkage
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

3 æg
3 dl sukker
1 stang vanilje eller 2 tsk. vanilje sukker
3 dl mel
1,5 tsk. bagepulver
100 g smeltet smør
400 g hindbær friske

Topping:
50 g revet marcipan, 50 g hakkede mandler og 30 g sukker

Pynt: friske hindbær og mynte

Tilbehør: Fromage frais med rørt op med lidt citron, vanilje pulver og flormelis

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vanilje skummende.
Vend mel og bagepulver i dejen.
Smeltet smør vendes i dejen.
Kom dejen i en smurt springform, fordel bær i dejen og top op med revet marcipan ( kan udlades ), hakkede mandler og sukker.
Bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 40 -50 min. 
Pynt med friske hindbær

Afkøles og serveres lun eller kold med fromage frais.

 

Energi pr. person: 
1790 kJ   (426 kcal) 
Energifordeling pr. 100g 
Protein: 8 % 
Fedt: 36 %
Kulhydrat: 56 %