HjemOpskrifterHindbær kage

Hindbær kage

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 3 æg
  • 3 dl sukker
  • 1 vaniljestang
  • 3 dl hvedemel
  • 1.5 tsk bagepulver
  • 100 spsk smør
  • 400 g friske hindbær
topping
  • 50 g revet marcipan
  • 50 g hakkede mandler
  • 30 dl sukker
  • pynt: hindbær &
  • mynte
  • 2 dl kvark, 0,3% rørt op med
  • lidt citron (usprøjtet)
  • vaniljesukker &
  • flormelis

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk æg, sukker og vanilje skummende.

  • 2.
    Vend mel og bagepulver i dejen.

  • 3.
    Smeltet smør vendes i dejen.

  • 4.
    Kom dejen i en smurt springform, fordel bær i dejen og top op med revet marcipan ( kan udlades ), hakkede mandler og sukker.

  • 5.
    Bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 40 -50 min.

  • 6.
    Pynt med friske hindbær Afkøles og serveres lun eller kold med kvark.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
56946 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2011 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 2.6 %3.0 g
Kulhydrat: 14.2 %16.8 g
Fedt: 83.2 %45.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;