Rids overfladen af lammekøllen med en skarp kniv, hvorefter lammekøllen gnides ind i smør og krydres godt med SCANDINAVIAN FOREST, ROCK SALT og frisk rosmarin.
3.
Læg nu lammekøllen i et smurt ovnfast fad og brun den i ovnen i ca. 20 min.
4.
Sænk derefter temperaturen til 170 grader og steg køllen til centrumstemperaturen er 65 grader.
5.
Lad stegen hvile inden udskæring.
6.
Pisk smørret blødt, hvorefter yoghurten røres i og smages til med FIVE PEPPERS og ROCK SALT.
7.
Bønnerne nippes og der nederste hårde ende af aspargesene knækkes af.
8.
Skær nu aspargesene i snitter.
9.
Damp derefter bønnerne og aspargesene i 2 min., hvorefter de afdryppes og koldt vand hældes over.
10.
Kog kartoflerne til de netop er kogt møre.
11.
Varm olien op i en gryde og rist kartoflerne til de er gyldne og sprøde.
12.
Krydr til sidst kartoflerne med ROCK SALT.
13.
Skær kødet i tynde skiver og server med de dampede bønner, asparges, ristede kartofler og pisket smør.