Helstegt kylling med chorizosmør

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Helstegt kylling med chorizosmør
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kylling

40 g chorizo i skiver

50 g blødt smør

1 fed hvidløg

1 tsk. paprika

1 tsk. stødt spidskommen

Salt og sort peber

Sådan gør du

Før hænderne forsigtigt ind under skindet på brystsiden af kyllingen for at løsne det fra kødet. Kom så langt ud til lårene, som du kan, uden at skindet går i stykker. Hak chorizoen fint og bland i smørret sammen med knust hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber. Fordel smørret under kyllingens skind. Snør evt. lårene sammen forneden og læg den i et ovnfast fad. Drys kyllingen med salt uden på, og steg den i ovnen ved 200°C i 55 min. 

 

Energi pr. person: 2925KJ/699Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 18,5 g.
Kulhydrat: 0,7 g.
Fedt: 12,2 g.