Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Hellefisk tatar med grønkål
Hellefisk tatar med grønkål
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g røget hellefisk i skiver
50 g grønkål
½ g citroner (usprøjtede)
sort peber
4 rugbrød
1 spsk smør
4 skiver rødløg
4 æggeblommer
SÅDAN GØR DU
1.
Hak hellefisk og grønkål fint.
2.
Bland med revet skal af citronen og smag til med lidt citronsaft og peber.
3.
Smør rugbrødet med smør og rist det sprødt i ovnen i 10 min ved 200 gr.
4.
Servér tataren på ristet rugbrød med løg og æggeblomme.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4143 kj / 990 kcal
Næringsindhold pr. 100g
832 kj / 199 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
4.7 g
Protein:
16.2 %
7.9 g
Kulhydrat:
41.2 %
20.1 g
Fedt:
42.6 %
9.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;