HjemOpskrifterHellefisk tatar med grønkål

Hellefisk tatar med grønkål

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g røget hellefisk i skiver
  • 50 g grønkål
  • ½ g citroner (usprøjtede)
  • sort peber
  • 4 rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 4 skiver rødløg
  • 4 æggeblommer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak hellefisk og grønkål fint.

  • 2.
    Bland med revet skal af citronen og smag til med lidt citronsaft og peber.

  • 3.
    Smør rugbrødet med smør og rist det sprødt i ovnen i 10 min ved 200 gr.

  • 4.
    Servér tataren på ristet rugbrød med løg og æggeblomme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4143 kj / 990 kcal
Næringsindhold pr. 100g
832 kj / 199 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.7 g
Protein: 16.2 %7.9 g
Kulhydrat: 41.2 %20.1 g
Fedt: 42.6 %9.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;