HjemOpskrifterHellefisk tatar med grønkål

Hellefisk tatar med grønkål

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g røgede hellefisk i skiver
  • 50 g grønkål
  • 0.5 g citron (usprøjtet)
  • sort peber
  • 4 rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 4 skiver rødløg
  • 4 æggeblommer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak hellefisk og grønkål fint.

  • 2.
    Bland med revet skal af citronen og smag til med lidt citronsaft og peber.

  • 3.
    Smør rugbrødet med smør og rist det sprødt i ovnen i 10 min ved 200 gr.

  • 4.
    Servér tataren på ristet rugbrød med løg og æggeblomme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4558 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
915 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.6 g
Protein: 15.3 %8.2 g
Kulhydrat: 43.1 %23.2 g
Fedt: 41.6 %10.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;