4 personer
4 stk ørred
1 Granny Smith æble i tynde skiver
1/2 pot koriander
Salt
Grøn slaw:
1 agurk i strimler
2 æble i strimler eller tynde skiver
200 g edamame bønner, optøet
1 bdt forårsløg, i strimler
Hvid dressing:
2 dl fløde
1 dl græsk yoghurt
2 tsk dijon sennep
2 tsk citronsaft
Seasalt
Kværnet fempeber
Tilbehør: Il fornaio baguette
Pisk ingredienser sammen til dressing i en skål.
Skyl de hele ørreder under koldt vand, og dup dem tørre.
Fordel æble og koriander i bugen af fisken og snør fisken med bomuldssnor. Pensles på begge sider med neutral olie. Man kan også komme fisken i en grillkurv egnet til hele fisk.
Kom fisken på en grill ved direkte varme i 7 min. på hver side. Check om fiskekødet føles fast og gennemstegt.
Kom alle de fintsnittede grøntsager på et stort serveringsfad og vend dressingen i.
Server den grillede ørred med grøn slaw og godt brød.