HjemOpskrifterHel grillet ørred med fyld og grøn slaw

Hel grillet ørred med fyld og grøn slaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 æbler i strimler eller tynde skiver
  • 4 ørreder
  • ½ bæger frisk koriander
  • fint salt
grøn slaw
  • 1 agurk i strimler
  • 3 æbler i strimler eller tynde skiver
  • 200 g edamamebønner
  • 1 forårsløg i strimler
hvid dressing
  • 2 dl fløde
  • 100 g greek yoghurt
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • havsalt
  • friskkværnet 5-peberblanding
tilbehør:
  • 1 italiensk flute

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk ingredienser sammen til dressing i en skål.

  • 2.
    Skyl de hele ørreder under koldt vand, og dup dem tørre.

  • 3.
    Fordel æble og koriander i bugen af fisken og snør fisken med bomuldssnor.

  • 4.
    Pensles på begge sider med neutral olie.

  • 5.
    Man kan også komme fisken i en grillkurv egnet til hele fisk.

  • 6.
    Kom fisken på en grill ved direkte varme i 7 min. på hver side.

  • 7.
    Check om fiskekødet føles fast og gennemstegt.

  • 8.
    Kom alle de fintsnittede grøntsager på et stort serveringsfad og vend dressingen i.

  • 9.
    Server den grillede ørred med grøn slaw og godt brød.

  • 10.
    Se trin-for-trin video.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5312 kj / 1270 kcal
Næringsindhold pr. 100g
350 kj / 84 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 15.6 %3.2 g
Kulhydrat: 69.4 %14.3 g
Fedt: 15 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;