8 personer
Kage:
325 g blødt smør
350 g sukker
5 æg
325 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl mælk
Topping:
250 g flormelis
80 g blødt smør
¼ dl mælk
½ tsk. vaniljesukker
Slik, krymmel og bær til pynt
Til kagen røres smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mel, bagepulver, vaniljesukker og mælk . Pisk kagen godt sammen og kom den i en bradepande på ca. 25x35 cm. Bag kagen i 35-40 min. ved 180°C. Lad kagen køle helt af.
Brug en skabelon af karton eller bagepapir til at skære et tal ud. Gem de afskårne kagerester til noget andet – f.eks. romkugler eller cakepops. De kan sagtens gemmes i fryseren. Til topping piskes flormelis sammen med smør, mælk og vaniljesukker til en luftig smørcreme. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagen. Pynt med slik, krymmel og bær.
Energi pr. person: 2427KJ/580Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 57,6 g.
Fedt: 18,6 g.