Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Haribo Click Mix tal-kage

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
8 personer

Ingredienser

Kage:

325 g blødt smør

350 g sukker

5 æg

325 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljesukker

1½ dl mælk

 

Topping:

250 g flormelis

80 g blødt smør

¼ dl mælk

½ tsk. vaniljesukker

Slik, krymmel og bær til pynt

Til kagen røres smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mel, bagepulver, vaniljesukker og mælk . Pisk kagen godt sammen og kom den i en bradepande på ca. 25x35 cm. Bag kagen i 35-40 min. ved 180°C. Lad kagen køle helt af.

Brug en skabelon af karton eller bagepapir til at skære et tal ud. Gem de afskårne kagerester til noget andet – f.eks. romkugler eller cakepops. De kan sagtens gemmes i fryseren. Til topping piskes flormelis sammen med smør, mælk og vaniljesukker til en luftig smørcreme. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagen. Pynt med slik, krymmel og bær.

 

Energi pr. person: 2427KJ/580Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 57,6 g.
Fedt: 18,6 g.

Haribo Click Mix tal-kage

Til kagen røres smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mel, bagepulver, vaniljesukker og mælk . Pisk kagen godt sammen og kom den i en bradepande på ca. 25x35 cm. Bag kagen i 35-40 min. ved 180°C. Lad kagen køle helt af.

Brug en skabelon af karton eller bagepapir til at skære et tal ud. Gem de afskårne kagerester til noget andet – f.eks. romkugler eller cakepops. De kan sagtens gemmes i fryseren. Til topping piskes flormelis sammen med smør, mælk og vaniljesukker til en luftig smørcreme. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagen. Pynt med slik, krymmel og bær.

 

Energi pr. person: 2427KJ/580Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 57,6 g.
Fedt: 18,6 g.