HjemOpskrifterHapser med gedeost, oliven, forårsløg og krydderurter

Hapser med gedeost, oliven, forårsløg og krydderurter

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk hakket kruspersille
  • 150 g friske gedeoste
  • 2 spsk hakket frisk kørvel
  • salt og sort peber
  • 4 forårsløg
  • 75 g sorte oliven uden sten
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 4 skiver groft brød eller rugbrød
pynt:
  • frisk kørvel
  • kruspersille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør gedefriskost sammen med persille og kørvel og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Skær forårsløg i skiver og skær oliven i halve.

  • 3.
    Steg dem i olivenolie sammen med finthakket hvidløg i et par minutter.

  • 4.
    Smag til med salt, peber og citronsaft.

  • 5.
    Rist eller grill brødet og smør det med gedeosten.

  • 6.
    Top med forårsløg og oliven og pynt med lidt ekstra krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4413 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
854 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 13.8 %6.9 g
Kulhydrat: 42.3 %21.2 g
Fedt: 43.9 %10.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;