Hapser med gedeost, oliven, forårsløg og krydderurter

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Hapser med gedeost, oliven, forårsløg og krydderurter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g gedefriskost

2 spsk hakket persille

2 spsk hakket kørvel

Salt og sort peber

4 forårsløg

75 g oliven uden sten

1 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

2 tsk citronsaft

4 skiver groft brød eller rugbrød

Ekstra kørvel og persille til pynt

Sådan gør du

Rør gedefriskost sammen med persille og kørvel og krydr med salt og peber.

Skær forårsløg i skiver og skær oliven i halve. Steg dem i olivenolie sammen med finthakket hvidløg i et par minutter. Smag til med salt, peber og citronsaft. Rist eller grill brødet og smør det med gedeosten.

Top med forårsløg og oliven og pynt med lidt ekstra krydderurter.

 

Energi pr. person: 1085KJ/259Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g.
Kulhydrat: 18,9 g.
Fedt: 8,9 g.