HjemOpskrifterHalve bagte æbler med marcipan og kanel

Halve bagte æbler med marcipan og kanel

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g ren, rå marcipan
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk stødt kanel
  • 4 æbler (F.eks. Ehlers Cox)
  • 25 g mandelflager

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland marcipan med sukker og kanel.

  • 2.
    Halvér æblerne, fjern kernehuset, fyld æblerne med marcipanmasse og drys med mandelflager.

  • 3.
    Bag æblerne 15 minutter ved 175° C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4319 kj / 1032 kcal
Næringsindhold pr. 100g
627 kj / 150 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 5.7 %2.1 g
Kulhydrat: 69.2 %25.5 g
Fedt: 25.1 %4.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;