Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Halve bagte æbler med marcipan og kanel
Halve bagte æbler med marcipan og kanel
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g marcipan
1 spsk rørsukker
1 tsk stødt kanel
4 æbler (F.eks. Ehlers Cox)
25 g mandelflager
SÅDAN GØR DU
1.
Bland marcipan med sukker og kanel.
2.
Halvér æblerne, fjern kernehuset, fyld æblerne med marcipanmasse og drys med mandelflager.
3.
Bag æblerne 15 minutter ved 175° C.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4512 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
655 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
7.6 %
2.9 g
Kulhydrat:
55.7 %
21.5 g
Fedt:
36.7 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;