HjemOpskrifterGyroswraps med gris og aubergine

Gyroswraps med gris og aubergine

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0.5 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg
  • havsalt
  • sort peber
  • 400 g nakkekoteletter
  • 200 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 halv agurk
  • 0.5 dl friskpresset citronsaft
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 1 halv icebergsalat eller anden type
  • 2 tomater
  • pakke stor tortilla

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær auberginen i skiver på 1 cm og pensl med olivenolie.

  • 2.
    Krydr med salt og bag på en bageplade i ovnen ved 200°C i 15-20 min.

  • 3.
    Knus fennikelfrø og bland med koriander, timian, oregano, paprika og 1 fed knust hvidløg.

  • 4.
    Gnid krydderblandingen ind i kødet.

  • 5.
    Varm resten af olien i en pande og steg (eller grill) kødet ved høj varme i ca. 3-4 min. pr. side.

  • 6.
    Til tzatziki blandes yoghurt med groftrevet agurk og hakket dild samt 1 fed knust hvidløg.

  • 7.
    Smag til med salt og citronsaft.

  • 8.
    Snit salaten og skær tomaterne i skiver eller både.

  • 9.
    Skær kødet i skiver og server i wraps med salat, tomat, bagt aubergine og tzatziki.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6206 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
427 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 28 %7.0 g
Kulhydrat: 9.1 %2.3 g
Fedt: 62.9 %7.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;