Gyroswraps med gris og aubergine

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Gyroswraps med gris og aubergine
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 aubergine

3 spsk. olivenolie

1 tsk. fennikelfrø

1 tsk. stødt koriander

½ tsk. timian

1 tsk. oregano

1 tsk. paprika

2 fed hvidløg

Salt og sort peber

400 g nakkekoteletter

200 g græsk yoghurt 10 %

½ agurk

1 håndfuld dild

½ citron 

½ icebergsalat eller anden salat

2 tomater 

1 pakke store hvedetortillas

Sådan gør du

Skær auberginen i skiver på 1 cm og pensl med olivenolie. Krydr med salt og bag på en bageplade i ovnen ved 200°C i 15-20 min. Knus fennikelfrø og bland med koriander, timian, oregano, paprika og 1 fed knust hvidløg. Gnid krydderblandingen ind i kødet. Varm resten af olien i en pande og steg (eller grill) kødet ved høj varme i ca. 3-4 min. pr. side.

Til tzatziki blandes yoghurt med groftrevet agurk og hakket dild samt 1 fed knust hvidløg. Smag til med salt og citronsaft. Snit salaten og skær tomaterne i skiver eller både. Skær kødet i skiver og server i wraps med salat, tomat, bagt aubergine og tzatziki.

 

Energi pr. person: 2430KJ/581Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 10,7 g.
Fedt: 7,11 g.