Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gyroswraps med gris og aubergine
Gyroswraps med gris og aubergine
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 aubergine
3 spsk olivenolie
1 tsk fennikelfrø
1 tsk stødt koriander
0.5 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
2 fed hvidløg
havsalt
sort peber
400 g nakkekoteletter
200 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
1 halv agurk
0.5 dl friskpresset citronsaft
1 håndfuld frisk dild
1 1 halv icebergsalat eller anden type
2 tomater
pakke stor tortilla
Sådan gør du
1.
Skær auberginen i skiver på 1 cm og pensl med olivenolie.
2.
Krydr med salt og bag på en bageplade i ovnen ved 200°C i 15-20 min.
3.
Knus fennikelfrø og bland med koriander, timian, oregano, paprika og 1 fed knust hvidløg.
4.
Gnid krydderblandingen ind i kødet.
5.
Varm resten af olien i en pande og steg (eller grill) kødet ved høj varme i ca. 3-4 min. pr. side.
6.
Til tzatziki blandes yoghurt med groftrevet agurk og hakket dild samt 1 fed knust hvidløg.
7.
Smag til med salt og citronsaft.
8.
Snit salaten og skær tomaterne i skiver eller både.
9.
Skær kødet i skiver og server i wraps med salat, tomat, bagt aubergine og tzatziki.
SPISETID opskrift
Wraps
Svin
Græsk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6206 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
427 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
28 %
7.0 g
Kulhydrat:
9.1 %
2.3 g
Fedt:
62.9 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;