HjemOpskrifterGullasch med gulerødder

Gullasch med gulerødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g kalvebove
  • 100 g bacontern
  • 400 g gulerødder i grove tern
  • 1 finthakket løg
  • 4 stilke bladselleri i mindre stykker
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 dåser flåede tomater
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 dl rødvin
  • 3 dl oksebouillon
  • salt & sort peber
  • kartoffelmos eller ris

Sådan gør du

  • 1.
    Brun kødet i olien.

  • 2.
    Tilsæt bacon, gulerødder, løg og bladselleri og steg videre i ca. 5 minutter.

  • 3.
    Drys hvedemel over og tilsæt flåede hakkede tomater, tomatpuré, timian og rødvin og bouillon.

  • 4.
    Lad retten simre 1,5 time.

  • 5.
    Smag til med salt peber.

  • 6.
    Server med f.eks. kartoffelmos eller ris til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7254 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
273 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 37.2 %6.0 g
Kulhydrat: 18.9 %3.0 g
Fedt: 35 %2.6 g
Alkohol: 8.9 %0.8 g
;