Gullasch med gulerødder

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g gullasch af ungkvæg

100 g bacon i tern

400 g gulerødder i grove tern

1 stort finthakket løg

4 stilke bladselleri i mindre stykker

1 spsk. hvedemel

2 dåser flåede, hakkede tomater

1 dåse tomatpuré

1 tsk. tørret timian

2 dl rødvin

3 dl oksebouillon

Salt & peber

Kartoffelmos eller ris

Sådan gør du

Brun kødet i olien. Tilsæt bacon, gulerødder, løg og bladselleri og steg videre i ca. 5 minutter.
Drys hvedemel over og tilsæt flåede hakkede tomater, tomatpuré, timian og rødvin og bouillon.
Lad retten simre 1,5 time. Smag til med salt & peber.

Server med f.eks. kartoffelmos eller ris til.