Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gulerods-bananbrød med havregryn
Gulerods-bananbrød med havregryn
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1 tsk bagepulver
225 g hvedemel
0.5 tsk stødt kanel
0.25 tsk stødt muskatnød
1 tsk stødt ingefær
1 tsk vaniljesukker
25 g finvalsede havregryn
75 g valnøddekerner
225 g modne mosede bananer
75 g brun farin
75 g smeltet kokosolie
2 æg
100 g fintrevet gulerødder
1 groftrevet æble
1 tsk smør til formen
glasur:
75 tsk blødt smør
50 g flødeost naturel
100 g flormelis
0.5 tsk vaniljesukker
50 g hakkede valnøddekerner
Sådan gør du
1.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel, muskat, ingefær, vaniljesukker, havregryn og grofthakkede valnødder.
2.
I en anden skål blandes banan med brun farin, kokosolie, æg, gulerod og æble.
3.
Lav en fordybning i melblandingen og kom æggeblandingen i.
4.
Mix dejen sammen med en gaffel eller en spatel – pas på ikke at røre for meget i dejen.
5.
Beklæd bunden af en sandkageform med bagepapir og smør formen med smør eller kokosolie.
6.
Kom dejen i formen, og bag kagen i ca. 50 min. ved 180°C.
7.
Lad kagen køle helt af.
8.
Til glasur røres smør, flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen med en elpisker eller i en røremaskine, til der ingen klumper er.
9.
Smør frostingen på toppen af kagen og drys med hakkede valnødder.
Grøntsager
Frugt
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17733 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1342 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
5.7 %
4.5 g
Kulhydrat:
42.2 %
33.3 g
Fedt:
52.1 %
18.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;