Grove minimuffins med muslicrumble og brombær

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Grove minimuffins med muslicrumble og brombær
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

125 g hvedemel

25 g fuldkornshvedemel

1 tsk bagepulver

60 g rørsukker

1 dl mælk

1 æg

50 g smeltet smør

12 brombær

 

Crumble:

2 spsk brun farin

20 g smeltet smør

25 g hvedemel

50 g müsli

½ tsk kanel

Sådan gør du

Til muffins blandes begge slags mel med bagepulver og rørsukker. I en anden skål piskes mælk sammen med æg og blandes med smeltet smør. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld mælkeblandingen i. Rør hurtigt dejen sammen uden at røre særligt længe. Fordel dejen i 12 mini muffinforme. Kom et brombær ned i hver muffin. Til crumble blandes rørsukker med smeltet smør, mel, müsli og kanel. Fordel crumblen på toppen af muffinsene. Bages i 8-10 min. ved 180°C. 

 

Energi pr. stk: 381KJ/91Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,5 g.

Kulhydrat: 39,9 g.

Fedt: 10,8 g.