Grove hindbærsnitter med frysetørret hindbær

60-90 min

Ingredienser

Dej:

1 tsk. vaniljesukker

70 g flormelis

150 g smør, stuetemperatur

175 g hvedemel

75 g grahamsmel

1 tsk. bagepulver

1 æg

 

Fyld:

200 g hindbærmarmelade

 

Pynt:

200 g flormelis

1,5 spsk. vand

2 spsk. frysetørret hindbær

Kom vaniljesukker i en skål sammen med flormelis, smør, hvedemel, grahamsmel og bagepulver.

Ælt det hele sammen med et æg til ensartet masse. Stilles på køl i ½ time.

Tril den kolde dej til en pølse og rul dejen ud til en firkant på 30 x 30 cm., så den er ca. 3,5-4 mm tyk.

Halver dejen i 2 lige store stykker, de skal passe sammen, da de skal lægges ovenpå hinanden.

Bag de 2 ens stykker i en forvarmet ovn på bageplade med bagepapir ved 200° i 10-12 min.

Afkøl bundene.

Smør hindbærmarmelade ud på de ene bund og læg den anden over.

Bland flormelis og vand sammen til tyk glasur. Fordel glasuren med en palet helt ud til alle hjørner.

Drys med frysetørret hindbær.

Skær hindbærsnitterne ud med en skarp kniv.

 

 

Energi pr. stk.:  1461 Kj/  348 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 56,0 g.

Fedt: 14,0 g. 

Grove hindbærsnitter med frysetørret hindbær

Kom vaniljesukker i en skål sammen med flormelis, smør, hvedemel, grahamsmel og bagepulver.

Ælt det hele sammen med et æg til ensartet masse. Stilles på køl i ½ time.

Tril den kolde dej til en pølse og rul dejen ud til en firkant på 30 x 30 cm., så den er ca. 3,5-4 mm tyk.

Halver dejen i 2 lige store stykker, de skal passe sammen, da de skal lægges ovenpå hinanden.

Bag de 2 ens stykker i en forvarmet ovn på bageplade med bagepapir ved 200° i 10-12 min.

Afkøl bundene.

Smør hindbærmarmelade ud på de ene bund og læg den anden over.

Bland flormelis og vand sammen til tyk glasur. Fordel glasuren med en palet helt ud til alle hjørner.

Drys med frysetørret hindbær.

Skær hindbærsnitterne ud med en skarp kniv.

 

 

Energi pr. stk.:  1461 Kj/  348 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 56,0 g.

Fedt: 14,0 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN