Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Grov spaghetti og kødboller
Grov spaghetti og kødboller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
400 g hakket oksekød
25 g rasp
1 lille løg
75 g revet parmigiano reggiano
0.5 bundt kruspersille
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
500 g tørret fuldkornsspaghetti
sovs:
1 løg
200 g gulerødder
150 g pastinakker
1 porre
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
salt og sort peber
tilbehør:
parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Du kan med fordel lave dobbeltportion af kødbollerne og fryse dem ned - eller bruge dem til denne minestrone.
2.
Til kødbollerne blandes kødet med æg, rasp, revet løg, parmesan og hakket persille.
3.
Krydr med ½ tsk. groft salt og peber.
4.
Ælt farsen sammen, tril den til små kødboller og steg kødbollerne i olivenolie.
5.
Til sovsen skæres løgene i tern, porren skæres i tynde skiver.
6.
Gulerødder og pastinak rives.
7.
Hvidløget hakkes fint.
8.
Varm olien i en sautergryde og svits løg, gulerødder, pastinak og porre ved middel varme til det tager farve.
9.
Tilsæt hvidløg og steg med i et minut, før tomaterne tilsættes.
10.
Lad det simre i 10-15 minutter og tilsæt så kødbollerne.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Servér over friskkogt pasta med revet parmesan.
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14823 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
577 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
23 %
7.8 g
Kulhydrat:
47.2 %
16.0 g
Fedt:
29.8 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;