Grov salat med græskar, kål og chorizo-croutoner

fork and spoon
Salater
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ butternut squash.
1 + 2 spsk olivenolie
180 g chorizo
½ ciabattabrød
400 g savoykål
150 g cremefraiche
1 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber

Sådan gør du

Skræl squashen og skær den i grove tern. Vend dem i en spsk. olivenolie og fordel dem i en bradepande med bagepapir. Krydr med lidt salt og peber. Bag dem i 20 minutter ved 200°c. Skær chorizoen i skiver og steg den sprød i en tør pande. Tag chorizoen op og læg til side. Gem fedtet i panden. Riv ciabattabrødet i grove bidder og steg dem sprøde i fedtet fra chorizoen. Snit savoykålen fint. Rør en dressing af cremefraiche, to spsk. olivenolie og en spsk. hvidvinseddike. Smag til med salt og peber. Vend kålen sammen med de lune græskarstykker, chorizo og croutoner. Servér med dressing.

 

Energi pr. person:
2347 kJ (561 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,7 g
Kulhydrat: 12,5 g
Fedt: 9 g