HjemOpskrifterGrov salat med græskar, kål og chorizo-croutoner

Grov salat med græskar, kål og chorizo-croutoner

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 spsk olivenolie
  • 0.5 butternut squash
  • 180 g chorizopølser
  • 0.5 ciabattabrød
  • 400 g savojkål
  • 150 g creme fraiche 18%
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl squashen og skær den i grove tern.

  • 2.
    Vend dem i en spsk. olivenolie og fordel dem i en bradepande med bagepapir.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Bag dem i 20 minutter ved 200°c.

  • 5.
    Skær chorizoen i skiver og steg den sprød i en tør pande.

  • 6.
    Tag chorizoen op og læg til side.

  • 7.
    Gem fedtet i panden.

  • 8.
    Riv ciabattabrødet i grove bidder og steg dem sprøde i fedtet fra chorizoen.

  • 9.
    Snit savoykålen fint.

  • 10.
    Rør en dressing af cremefraiche, to spsk. olivenolie og en spsk. hvidvinseddike.

  • 11.
    Smag til med salt og peber.

  • 12.
    Vend kålen sammen med de lune græskarstykker, chorizo og croutoner.

  • 13.
    Servér med dressing.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5705 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 13.3 %3.4 g
Kulhydrat: 17.5 %4.5 g
Fedt: 69.2 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;