Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grov rodfrugtremoulade med krydderurter
Grov rodfrugtremoulade med krydderurter
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g gulerødder
100 g pastinakker
100 g persillerødder
1 spsk vindruekerneolie
2 syltede drueagurker
100 g mayonnaise
100 g creme fraiche 18%
½ tsk karry
2 spsk hakket frisk estragon
2 spsk hakket dild
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl rodfrugterne og skær dem i små tern.
2.
Vend med olien og krydr med lidt salt.
3.
Fordel dem i en bradepande med bagepapir og bag i ovnen ved 200°C i 15 min.
4.
Lad rodfrugtternene køle af.
5.
Hak drueagurker fint og bland med mayonnaise, creme fraiche, karry, estragon og dild.
6.
Smag til med salt og peber og vend sammen med de bagte rodfrugter.
Grøntsager
Tilbehør
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4778 kj / 1142 kcal
Næringsindhold pr. 100g
844 kj / 202 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.3 g
Protein:
3.7 %
1.8 g
Kulhydrat:
10.5 %
5.2 g
Fedt:
85.8 %
19.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;