6 personer
100 g gulerødder.
100 g pastinak.
100 g persillerødder.
1 spsk vindruekerneolie.
2 drueagurker.
100 g mayonnaise.
100 g creme fraiche 18%.
½ tsk karry.
2 spsk hakket estragon.
2 spsk hakket dild.
Salt og peber.
Skræl rodfrugterne og skær dem i små tern. Vend med olien og krydr med lidt salt. Fordel dem i en bradepande med bagepapir og bag i ovnen ved 200°C i 15 min. Lad rodfrugtternene køle af.
Hak drueagurker fint og bland med mayonnaise, creme fraiche, karry, estragon og dild. Smag til med salt og peber og vend sammen med de bagte rodfrugter.
Energi pr. person: 841KJ/201Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,8 g.
Kulhydrat: 7,7 g.
Fedt: 20,2 g.