HjemOpskrifterGrov rodfrugtremoulade med krydderurter

Grov rodfrugtremoulade med krydderurter

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g gulerødder
  • 100 g pastinakker
  • 100 g persillerødder
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 syltede drueagurker
  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche 18%
  • ½ tsk karry
  • 2 spsk hakket frisk estragon
  • 2 spsk hakket dild
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl rodfrugterne og skær dem i små tern.

  • 2.
    Vend med olien og krydr med lidt salt.

  • 3.
    Fordel dem i en bradepande med bagepapir og bag i ovnen ved 200°C i 15 min.

  • 4.
    Lad rodfrugtternene køle af.

  • 5.
    Hak drueagurker fint og bland med mayonnaise, creme fraiche, karry, estragon og dild.

  • 6.
    Smag til med salt og peber og vend sammen med de bagte rodfrugter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4778 kj / 1142 kcal
Næringsindhold pr. 100g
844 kj / 202 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 3.7 %1.8 g
Kulhydrat: 10.5 %5.2 g
Fedt: 85.8 %19.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;