Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grøntsagssuppe med syltede rødløg og crispy kålchips
Grøntsagssuppe med syltede rødløg og crispy kålchips
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
grøntsagssuppe:
1 spsk olivenolie
2 rødløg i grove stykker (ca. 150 g)
3 halve fed hvidløg
1 spsk frisk timian
200 g kartofler i mindre stykker
100 g grønkål i mindre stykker
2 porrer i mindre stykker (ca. 300 g)
100 g spidskål
1.4 liter grøntsagsbouillon
salt og sort peber
syltede rødløg:
2 spsk æbleeddike
2 spsk sukker
2 små rødløg i tynde både (ca. 100 g)
grønkålschips:
100 g grønkål i mindre stykker
1 spsk olivenolie
0.25 tsk cayennepeber
0.5 tsk havsalt
Sådan gør du
1.
Grøntsagssuppe Varm en stor gryde op med olie, sautér rødløg, hvidløg og timian i et par minutter uden at det tager farve.
2.
Kom de øvrige grøntsager i og rør rundt.
3.
Kom 1,4 liter grøntsagsbouillon i og lad suppen koge i 20-25 minutter.
4.
Suppen blendes og hældes tilbage i gryden.
5.
Smages til med salt og peber.
6.
Syltede rødløg Kog æbleeddike med sukker i 2 minutter til sukkeret er opløst.
7.
Kom rødløgsbåde i og lad det koge i 2 minutter.
8.
Sluk for varmen og lad rødløgene trække færdig i gryden.
9.
Kålchips Tænd ovnen på 125°.
10.
Skyl grønkål og riv det af stokken i mindre stykker.
11.
Slyng grønkålen tør i en salatslynge - eller dup bladene tørre med et rent viskestykke.
12.
Kom grønkålen i en skål med olivenolie og krydderier og bland det godt.
13.
Fordel kålen på et stykke bagepapir uden at bladene rører hinanden.
14.
Kom bagepladen med kål i den forvarmede ovn i ca. 15-20 minutter eller til de er sprøde og tørre.
15.
Afkøl kålen et par minutter inden servering.
16.
Anret suppen med syltede rødløg og kål chips.
Grøntsager
Suppe
Syltning og fermetering
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3668 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
138 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
12.6 %
1.0 g
Kulhydrat:
55.5 %
4.5 g
Fedt:
31.9 %
1.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;