Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grøntsagsstænger med peberfrugt-flødeostdip

Bedømmelse (1)
0-30 min
Klimakærlig opskrift: 
6 personer

Ingredienser

200 g flødeost, fx Philadelphia
100 g skyr
60 g grillet rød peber i olie
1 håndfuld frisk basilikum
Salt og peber
Om råvarerne

Kom flødeost i en blender sammen med skyr, rød peber og basilikum. Krydr med lidt salt og sort peber og blend det sammen. Server med stave af f.eks. gulerødder, agurk, asparges og peberfrugter eller knækbrød.

 

Energiforde-ling pr. person: 606J/145Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 3 g.
Kulhydrat: 5 g.
Fedt: 8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grøntsagsstænger

Kom flødeost i en blender sammen med skyr, rød peber og basilikum. Krydr med lidt salt og sort peber og blend det sammen. Server med stave af f.eks. gulerødder, agurk, asparges og peberfrugter eller knækbrød.

 

Energiforde-ling pr. person: 606J/145Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 3 g.
Kulhydrat: 5 g.
Fedt: 8 g.