HjemOpskrifterGrøntsagspastasalat med bacondrys og timiandressing

Grøntsagspastasalat med bacondrys og timiandressing

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g frilands bacon
  • 450 g frisk pasta gulerodsbånd
  • 2 gulerødder i strimler
  • 150 g grønne squash i julienne
dressing
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk friske timianblade
  • 0.5 dl olivenolie
  • 0.5 tsk havsalt
  • friskkværnet 5-peberblanding

Sådan gør du

  • 1.
    Steg bacon i skiver på pande eller i ovn ved 200 grader på bagepapir i ca. 10 min.

  • 2.
    Afdryppes på køkkenrulle.

  • 3.
    Kog grøntsagspastaen efter anvisningen.

  • 4.
    Køles af i koldt vand og afdryppes i sigte.

  • 5.
    Lav dressing ved at ryste alle ingredienser sammen evt. i meljævner eller glas.

  • 6.
    Lav evt. dobbeltportion og gem resten i køleskabet til anden salat.

  • 7.
    Bland pasta med gulerodsstrimler og julienne af squash.

  • 8.
    Vend dressingen i pastasalaten og lad den gerne trække smag på køl inden servering.

  • 9.
    Kom pastasalaten i en boks eller glas med låg ”to go ”og top op med brud af sprødstegt frilandsbacon.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6161 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
636 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 11.2 %4.2 g
Kulhydrat: 37.4 %14.0 g
Fedt: 51.4 %8.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;