Grøntsagspastasalat med bacondrys og timiandressing

0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 pakker Pastella gulerodsbidder/bånd (450 g)
1 pakker Frilandsbacon (100 g)
2 gulerødder i strimler (150 g)
1 grøn squash i julienne (150 g)

Dressing

3 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
2 spsk. friske timianblade
½ dl olivenolie
½ tsk. seasalt
Friskkværnet fempeber

Steg bacon i skiver på pande eller i ovn ved 200 grader på bagepapir i ca. 10 min. Afdryppes på køkkenrulle.

Kog grøntsagspastaen efter anvisningen. Køles af i koldt vand og afdryppes i sigte.

Lav dressing ved at ryste alle ingredienser sammen evt. i meljævner eller glas.

Lav evt. dobbeltportion og gem resten i køleskabet til anden salat.

Bland pasta med gulerodsstrimler og julienne af squash.

Vend dressingen i pastasalaten og lad den gerne trække smag på køl inden servering.

Kom pastasalaten i en boks eller glas med låg ”to go ”og top op med brud af sprødstegt frilandsbacon.

 

 

Energi pr. person:
1944 kJ (463 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 15 %
Fedt: 35 %
Kulhydrat: 50 %

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Steg bacon i skiver på pande eller i ovn ved 200 grader på bagepapir i ca. 10 min. Afdryppes på køkkenrulle.

Kog grøntsagspastaen efter anvisningen. Køles af i koldt vand og afdryppes i sigte.

Lav dressing ved at ryste alle ingredienser sammen evt. i meljævner eller glas.

Lav evt. dobbeltportion og gem resten i køleskabet til anden salat.

Bland pasta med gulerodsstrimler og julienne af squash.

Vend dressingen i pastasalaten og lad den gerne trække smag på køl inden servering.

Kom pastasalaten i en boks eller glas med låg ”to go ”og top op med brud af sprødstegt frilandsbacon.

 

 

Energi pr. person:
1944 kJ (463 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 15 %
Fedt: 35 %
Kulhydrat: 50 %