HjemOpskrifterGrøntsagsgryde med Hokkaido græskar

Grøntsagsgryde med Hokkaido græskar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g olivenolie
  • 1 skalotteløg i tern
  • 30 g frisk ingefær, revet
  • 0.5 frisk lille frisk chili efter smag, i tern
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 hokkaido græskar i tern 3x3 cm
  • 1 rød peberfrugt i store tern
  • 1 gul peberfrugt i store tern
  • 4 gulerødder i 2cm tykke skiver
  • 150 g cherrytomater i halve
  • 50 g tørrede abrikoser i tern
  • 1 dåse hakket tomat
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kogt kikært, kogte og drænet
  • 1 tsk salt
    pynt:
    • 100 g halve øko cherrytomater
    • 1 dl groft hakket bredbladet persille
    • 1 1 dl Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Flæk Hokkaido, fjern kerner og skær skrællen af hokkaido græskar og skær det i stykker på 3x3 cm.

    • 2.
      Varm oliven olie op i en stor gryde.

    • 3.
      Sauter skalotteløg, frisk ingefær, chili, kanel, spidskommen og sauter i 5 min.

    • 4.
      Kom Hokkaido græskar, peberfrugt, gulerødder, cherry tomater og tørret abrikos i og rør rundt så krydderierne bliver blandet.

    • 5.
      Kom hakket tomat og grøntsags bouillon i og lad retten små simre i 30 min.

    • 6.
      Vend kikærter i og kog ydermere i 10 min.

    • 7.
      Smag til med salt.

    • 8.
      Anret grøntsags retten i store dybe tallerkener med brud af salat ost, cherry tomater og hakket persille.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    6609 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    216 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.6 g
    Protein: 17.9 %2.3 g
    Kulhydrat: 36.7 %4.7 g
    Fedt: 45.4 %2.7 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;