4 personer
25 g oliven olie
1 skalotteløg i tern
30 g frisk ingefær, revet
1/2 frisk lille chili efter smag i tern
1 tsk. kanel, stødt
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 Hokkaido Græskar i tern 3x3 cm
1 rød peberfrugt i store tern
1 gule peberfrugt i store tern
4 gulerødder i 2 cm tykke skiver
150 g øko cherry tomater i halve
50 g tørret abrikoser i tern
1 ds. hakket tomater
3 dl grøntsags bouillon
1 ds. kikærter, kogte og drænet
1 tsk. salt
Pynt:
100 g halve øko cherry tomater
1 dl groft hakket bred bladet persille
1 dl salatost i mindre stykker
Flæk Hokkaido, fjern kerner og skær skrællen af hokkaido græskar og skær det i stykker på 3x3 cm.
Varm oliven olie op i en stor gryde. Sauter skalotteløg, frisk ingefær, chili, kanel, spidskommen og sauter i 5 min.
Kom Hokkaido græskar, peberfrugt, gulerødder, cherry tomater og tørret abrikos i og rør rundt så krydderierne bliver blandet.
Kom hakket tomat og grøntsags bouillon i og lad retten små simre i 30 min.
Vend kikærter i og kog ydermere i 10 min. Smag til med salt.
Anret grøntsags retten i store dybe tallerkener med brud af salat ost, cherry tomater og hakket persille.
Energi pr. person: 1499 Kj/ 357 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g.
Kulhydrat: 6,2 g.
Fedt: 2,2 g.