Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grøntsagsgryde med Hokkaido græskar
Grøntsagsgryde med Hokkaido græskar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g olivenolie
1 skalotteløg i tern
30 g frisk ingefær, revet
0.5 frisk lille frisk chili efter smag, i tern
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 hokkaido græskar i tern 3x3 cm
1 rød peberfrugt i store tern
1 gul peberfrugt i store tern
4 gulerødder i 2cm tykke skiver
150 g cherrytomater i halve
50 g tørrede abrikoser i tern
1 dåse hakket tomat
3 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kikært, kogte og drænet
1 tsk salt
pynt:
100 g halve øko cherrytomater
1 dl groft hakket bredbladet persille
1 1 dl Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
Sådan gør du
1.
Flæk Hokkaido, fjern kerner og skær skrællen af hokkaido græskar og skær det i stykker på 3x3 cm.
2.
Varm oliven olie op i en stor gryde.
3.
Sauter skalotteløg, frisk ingefær, chili, kanel, spidskommen og sauter i 5 min.
4.
Kom Hokkaido græskar, peberfrugt, gulerødder, cherry tomater og tørret abrikos i og rør rundt så krydderierne bliver blandet.
5.
Kom hakket tomat og grøntsags bouillon i og lad retten små simre i 30 min.
6.
Vend kikærter i og kog ydermere i 10 min.
7.
Smag til med salt.
8.
Anret grøntsags retten i store dybe tallerkener med brud af salat ost, cherry tomater og hakket persille.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Gryderet
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
214 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
18 %
2.3 g
Kulhydrat:
36.9 %
4.7 g
Fedt:
45.1 %
2.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;