Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grønkålsuppe med grønkålschips

0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g ribbet grønkål
1,5 liter god fond, fx Oscar fjerkræ
5 dl madlavningsfløde
2 spsk. olivenolie
1 spsk. salt
Salt og peber
Godt brød
Om råvarerne

Bred 100 g grønkål ud på bagepapir, dryp olivenolie over, drys salt på og bag bladene i 30 minutter ved 100° C.
Blanchér 400 g grønkål 3-4 minutter og køl den hurtigt af i iskoldt vand.
Pres al væden ud af kålen og hak den fint, kom halvdelen i en blender og blend den sammen med halvdelen af fonden. Hæld i en gryde og gentag processen med resten af kålen og fonden. Kog suppen op med piskefløde og smag til med peber.
Servér suppen med grønkålschips og brød.
 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Bred 100 g grønkål ud på bagepapir, dryp olivenolie over, drys salt på og bag bladene i 30 minutter ved 100° C.
Blanchér 400 g grønkål 3-4 minutter og køl den hurtigt af i iskoldt vand.
Pres al væden ud af kålen og hak den fint, kom halvdelen i en blender og blend den sammen med halvdelen af fonden. Hæld i en gryde og gentag processen med resten af kålen og fonden. Kog suppen op med piskefløde og smag til med peber.
Servér suppen med grønkålschips og brød.