HjemOpskrifterGrøn sommerminestrone med kødboller

Grøn sommerminestrone med kødboller

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 fed hvidløg
  • 2 porrer
  • 1 grøn squash
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 liter hønsebouillon
  • 1 liter vand
  • 1 dåse kogt kikært
  • 200 g frosne ærter
  • 150 g tørret pasta
  • 1 dl ff
  • salt & sort peber
  • 400 g kødboller af hakket oksekød
tilbehør:
  • parmesanost
  • brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Til kødbollerne kan du bruge opskriften fra "Grov spaghetti og kødboller" - find opskriften her.

  • 2.
    Skær porrerne i strimler og hak hvidløg.

  • 3.
    Skær squash i små tern.

  • 4.
    Varm olien i en gryde og svits porrer og squash i et par minutter.

  • 5.
    Tilsæt presset hvidløg og steg med i et minut.

  • 6.
    Kom så vand og bouillon i gryden samt kikærter, pasta og ærter.

  • 7.
    Lad det simre i 5 min.

  • 8.
    Tilsæt kødboller og varm dem igennem.

  • 9.
    Rør halvdelen af pestoen i og smag til med salt og peber.

  • 10.
    Server med ekstra pesto og revet parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10171 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
345 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 24.5 %5.0 g
Kulhydrat: 30.4 %6.2 g
Fedt: 45.1 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;