Grøn sommerminestrone med kødboller

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 porrer
1 fed hvidløg
1 squash
1 spsk. olivenolie
1½ l vand
1 terning hønsebouillon
1 dåse drænede kikærter
200 g frosne ærter
150 g suppehorn eller anden lille pasta
130 g pesto
Salt og sort peber
Kødboller af 400 g hakket oksekød

Tilbehør

Parmesan og brød

Sådan gør du

Til kødbollerne kan du bruge opskriften fra "Grov spaghetti og kødboller" - find opskriften her.

Skær porrerne i strimler og hak hvidløg. Skær squash i små tern. Varm olien i en gryde og svits porrer og squash i et par minutter. Tilsæt presset hvidløg og steg med i et minut. Kom så vand og bouillon i gryden samt kikærter, pasta og ærter. Lad det simre i 5 min. Tilsæt kødboller og varm dem igennem. Rør halvdelen af pestoen i og smag til med salt og peber. Server med ekstra pesto og revet parmesan.

 

Energi pr. person:
2353 kJ (562 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g
Kulhydrat: 6,2 g
Fedt: 3,5 g