Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grøn biksemad med spejlæg
Grøn biksemad med spejlæg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk smør
200 g kolde kogte kartofler
200 g hel spinat
200 g broccoli
salt & sort peber
4 æg
25 g parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Smelt smørret i fire små eller en stor pande.
2.
Skær kartoflerne i skiver og brun dem i smørret i et par minutter.
3.
Tilsæt spinat og broccoli i små buketter.
4.
Når spinaten er faldet sammen, krydres med salt og peber og æggene slåes ud i panden.
5.
Drys med revet parmesan og bag færdig i ovnen i 5-10 min ved 180 gr.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3151 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
372 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
27.9 %
6.1 g
Kulhydrat:
22.3 %
4.9 g
Fedt:
49.8 %
5.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;