Grissini med fennikelfrø og sort peber

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1½ dl lunkent vand
10 g gær
4 spsk olivenolie
2 tsk groft salt
150 g hvedemel
125 g durummel
1 spsk fennikelfrø
1 tsk hele sorte peberkorn

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet og rør olie og salt i. Ælt begge slags mel i dejen og ælt den grundigt, til den er blank og smidig. Kom hele fennikelfrø og groft-knuste peberkorn i dejen og stil den til hævning dækket med et fugtigt viskestykke i 1 time. Del dejen i 30 små stykker, drys med lidt mel og rul dem til lange pølser. Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med hånden. Bag dem i 5-10 min ved 250°C.

Energi pr. person: 1067KJ/255Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 40,4 g.
Fedt: 8,5 g.