HjemOpskrifterGrissini med fennikelfrø og sort peber

Grissini med fennikelfrø og sort peber

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 10 g gær
  • 1.5 dl lunkent vand
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk groft salt
  • 150 g hvedemel
  • 125 g durummel
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 tsk sort peberkorn

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gæren i vandet og rør olie og salt i.

  • 2.
    Ælt begge slags mel i dejen og ælt den grundigt, til den er blank og smidig.

  • 3.
    Kom hele fennikelfrø og groft-knuste peberkorn i dejen og stil den til hævning dækket med et fugtigt viskestykke i 1 time.

  • 4.
    Del dejen i 30 små stykker, drys med lidt mel og rul dem til lange pølser.

  • 5.
    Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med hånden.

  • 6.
    Bag dem i 5-10 min ved 250°C.

  • 7.
    Energi pr. person: 1067KJ/255Kcal.

  • 8.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 5,3 g.

  • 9.
    Kulhydrat: 40,4 g.

  • 10.
    Fedt: 8,5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6050 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1193 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 8.9 %6.2 g
Kulhydrat: 56.1 %39.4 g
Fedt: 35 %11.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;