Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grissini med fennikelfrø og sort peber

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1½ dl lunkent vand
10 g gær
4 spsk olivenolie
2 tsk groft salt
150 g hvedemel
125 g durummel
1 spsk fennikelfrø
1 tsk hele sorte peberkorn

Om råvarerne

Opløs gæren i vandet og rør olie og salt i. Ælt begge slags mel i dejen og ælt den grundigt, til den er blank og smidig. Kom hele fennikelfrø og groft-knuste peberkorn i dejen og stil den til hævning dækket med et fugtigt viskestykke i 1 time. Del dejen i 30 små stykker, drys med lidt mel og rul dem til lange pølser. Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med hånden. Bag dem i 5-10 min ved 250°C.

Energi pr. person: 1067KJ/255Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 40,4 g.
Fedt: 8,5 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Opløs gæren i vandet og rør olie og salt i. Ælt begge slags mel i dejen og ælt den grundigt, til den er blank og smidig. Kom hele fennikelfrø og groft-knuste peberkorn i dejen og stil den til hævning dækket med et fugtigt viskestykke i 1 time. Del dejen i 30 små stykker, drys med lidt mel og rul dem til lange pølser. Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med hånden. Bag dem i 5-10 min ved 250°C.

Energi pr. person: 1067KJ/255Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 40,4 g.
Fedt: 8,5 g.