HjemOpskrifterGrisemørbrad med kastanjer, grønkål og æbler

Grisemørbrad med kastanjer, grønkål og æbler

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g spisekastanjer
  • 1 svinemørbrad
  • salt og sort peber
  • 200 g grønkål
  • 2 æbler
  • 1 spsk smør
  • 1 bundt purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær et kryds i toppen af hver kastanje og kog dem i letsaltet vand i 10 min.

  • 2.
    Lad dem køle lidt af og pil så skallen og skindet af dem.

  • 3.
    Skær mørbraden i medaljoner og krydr dem med salt og peber.

  • 4.
    Brun kødet i en pande med smør.

  • 5.
    Tilsæt kastanjerne og plukket grønkål, vend det rundt og kom låg på.

  • 6.
    Lad retten simre ved middel varme i 10-12 min.

  • 7.
    Tilsæt æbler skåret i både og varm dem igennem.

  • 8.
    Smag til med salt.

  • 9.
    Server med klippet purløg over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6341 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 23.9 %6.7 g
Kulhydrat: 54.8 %15.2 g
Fedt: 21.3 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;