Grisekam med sennep & klassisk fransk vinaigrette

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg dansk grisekam uden svær

1 dl dijon sennep

1 dl hakket frisk estragon

Salt

1 hovedsalat

1 spsk. dijonsennep

1 spsk. hvidvinseddike

1 fed presset hvidløg

Salt og peber

1 dl olivenolie

Sådan gør du

Smør grisekammen med sennep rørt med hakket estragon. Gnid sværene med salt. Steg kammen ca. 1,5 time ved 200 grader - sørg for at stegen ligger jævnt, læg evt. en halv kartoffel under så sværen er vandret. Steg stegen ved 250 grader de sidste 15 minutter, men hold øje så sværen ikke brænder på.

Lav en klassisk fransk vinaigrette af sennep rørt med eddike, hvidløg og salt og peber. Hæld derefter olien i blandingen i en tynd stråle under konstant omrøring.

Pluk bladene af salaten og vend dem i dressingen i en stor skål. Server stegen med salat og fransk flute.