Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grisekam i kuglegrill

Bedømmelse (1)
90-120 min
4 personer

Ingredienser

Steg

Salt

Laurbærblade

Alubakke

Om råvarerne

Gnid stegen med salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik laurbærblade ned mellem sværene.

Steg ca. 90 minutter ved indirekte varme til sværen er tilpas sprød, og kernetemperaturen er mindst 68°C.

Placer en alubakke under risten til opsamling af fedt.

Gnid stegen med salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik laurbærblade ned mellem sværene.

Steg ca. 90 minutter ved indirekte varme til sværen er tilpas sprød, og kernetemperaturen er mindst 68°C.

Placer en alubakke under risten til opsamling af fedt.