HjemOpskrifterGrisekam i kuglegrill

Grisekam i kuglegrill

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • groft salt
  • 1 svinekam
  • 5 laurbærblade
  • 1 engangsaluminiumsforme

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid stegen med salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

  • 2.
    Stik laurbærblade ned mellem sværene.

  • 3.
    Steg ca. 90 minutter ved indirekte varme til sværen er tilpas sprød, og kernetemperaturen er mindst 68°C.

  • 4.
    Placer en alubakke under risten til opsamling af fedt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1004 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 32.6 %19.3 g
Kulhydrat: 0 %0.0 g
Fedt: 67.4 %18.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;