Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Grisekam med æble- og rieslingsauce
Grisekam med æble- og rieslingsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
salt og sort peber
1.5 kg svinekamme
4 æbler
0.5 flaske hvidvin (riesling)
2 bananskalotteløg
4 timianblade
0.5 liter vand
1 spsk Maizena majsstivelse
Sådan gør du
1.
Gnid kammens svær godt med salt – sørg for at få saltet ned mellem sværene.
2.
Kom også salt og peber på undersiden.
3.
Skær æblerne i både og kom dem i en bradepande sammen med vin, skalotteløg i kvarte, timian og vand.
4.
Læg grisekammen på en rist over bradepanden og steg den ved 220°C i ca. 1½ time eller til den har en centrumtemperatur på 70 gr.
5.
Læg stegen til side og hæld væde og fyld fra bradepanden gennem en si.
6.
Pres saften fra æbler og løg ned gennem sien.
7.
Skum det meste af fedtet fra og kog skyen op i en gryde.
8.
Jævn den med maizena blandet med vand og smag til med salt og peber.
9.
Tip: For sprød svær, skal du sørge for at sværens overflade ligger lige.
10.
Brug evt. en kartoffel eller et stykke sølvpapir til at proppe under stegen for at få den til at ligge plant.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17262 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
581 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
28.6 %
9.8 g
Kulhydrat:
6.2 %
2.1 g
Fedt:
59 %
9.3 g
Alkohol:
6.2 %
1.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;