Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillspyd med tyksteg, konfiterede tomater, grillet majs og hvidløgsfritter
Grillspyd med tyksteg, konfiterede tomater, grillet majs og hvidløgsfritter
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g smør
250 g blommetomater
1 spsk rødvinseddike
salt og sort peber
1 kg kartoffel
4 spsk olivenolie
2 majskolber
600 g tykstegsbøffer
2 fed hvidløg
1 spsk hakket frisk rosmarin
1 dl kruspersille
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
Sådan gør du
1.
Halvér tomaterne, og klem frøene ud.
2.
Kom tomaterne i en gryde sammen med smør og eddike, og lad det simre ved svag varme i 30 min., til tomaterne er kogt næsten helt ud.
3.
Skær kartoflerne i grove stænger, og vend dem med 2 spsk. olivenolie, salt og peber.
4.
Kom dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 40 min. ved 200°C.
5.
Vend rundt i dem undervejs.
6.
Del majskolberne i to, gnid dem med 1 spsk. olie, og krydr med salt og peber.
7.
Grill dem 5 min. pr. side ved middel varme.
8.
Del hver bøf i 2-3 tykke strimler.
9.
Bland 1 spsk. olivenolie med rosmarin og 1 fed knust hvidløg, og krydr med salt og peber.
10.
Vend kødet i marinaden, og sæt stykkerne på grillspyd.
11.
Grill dem ved hård varme i 2 min. pr. side, og lad dem trække i 5 min.
12.
Knus eller riv det sidste fed hvidløg, og bland med finthakket persille og citronskal. ;Kom blandingen over kartoflerne ved servering.
Grøntsager
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
25.3 %
6.9 g
Kulhydrat:
42 %
11.4 g
Fedt:
32.7 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;