Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillspyd med chimichurri sauce
Grillspyd med chimichurri sauce
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 grøn squash i mindre stykker
2 grillbakker med grillspyd
1 bundt forårsløg
1 citron (usprøjtet) i halve skiver
4 røde chilipebre
1 gul peberfrugt delt i 8 stykker
Chimichurri sauce:
75 g bredbladet persille uden stilke
1 dl olivenolie
5 fed hvidløg i skiver
3 spsk rødvinseddike
0.25 tsk tørret chiliflage
0.5 tsk havsalt
0.25 tsk sort peber
20 g (1 dl) frisk koriander
1 dl frisk oregano
Sådan gør du
1.
Lav et spyd med oksekødstern og brunchpølser og et grøntsagsspyd pr. person.
2.
Pensl med et tyndt lag olie.
3.
Kom bredbladet persille i en blender, olivenolie, hvidløg, rødvinseddike, tørrede chiliflager, salt, peber, koriander og oregano.
4.
Blendes af flere omgange.
5.
Pres krydderurterne ned så blenderen tager fat.
6.
Stop blenderen og pres krydderurter længere ned indtil blenderen kan arbejde med det hele.
7.
Konsistensen skal være som pesto.
8.
Servér til grillspyd.
Børnekok
Grøntsager
Snacks
Hovedret
Snack og tapas
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4343 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
537 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
4.1 %
1.3 g
Kulhydrat:
16.8 %
5.3 g
Fedt:
79.1 %
11.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;