HjemOpskrifterGrillspyd med chimichurri sauce

Grillspyd med chimichurri sauce

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 grøn squash i mindre stykker
  • 2 grillbakker med grillspyd
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 citron (usprøjtet) i halve skiver
  • 4 røde chilipebre
  • 1 gul peberfrugt delt i 8 stykker
    Chimichurri sauce:
    • 75 g bredbladet persille uden stilke
    • 1 dl olivenolie
    • 5 fed hvidløg i skiver
    • 3 spsk rødvinseddike
    • 0.25 tsk tørret chiliflage
    • 0.5 tsk havsalt
    • 0.25 tsk sort peber
    • 20 g (1 dl) frisk koriander
    • 1 dl frisk oregano

    Sådan gør du

    • 1.
      Lav et spyd med oksekødstern og brunchpølser og et grøntsagsspyd pr. person.

    • 2.
      Pensl med et tyndt lag olie.

    • 3.
      Kom bredbladet persille i en blender, olivenolie, hvidløg, rødvinseddike, tørrede chiliflager, salt, peber, koriander og oregano.

    • 4.
      Blendes af flere omgange.

    • 5.
      Pres krydderurterne ned så blenderen tager fat.

    • 6.
      Stop blenderen og pres krydderurter længere ned indtil blenderen kan arbejde med det hele.

    • 7.
      Konsistensen skal være som pesto.

    • 8.
      Servér til grillspyd.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4343 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    537 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.3 g
    Protein: 4.1 %1.3 g
    Kulhydrat: 16.8 %5.3 g
    Fedt: 79.1 %11.5 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;