Grillspyd med chimichurri sauce

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


2 x grillbakker med spyd

1 squash i mindre stykker

1 bdt. forårsløg

1 citron i halve skiver

4-8 røde chili

1 gul peberfrugt delt i 8 stykker



Chimichurri sauce:

75 g bredbladet persille uden stilke

1 dl olivenolie

5 fed økologiske hvidløg i skiver

3 spsk. rødvinseddike

¼ tsk. tørrede chiliflager

½ tsk. salt

¼ tsk. sort peber

1 dl frisk koriander

1 dl frisk oregano

Sådan gør du

Lav 8 spyd med oksekødstern og brunchpølser og 8 grøntsags spyd. Pensl med et tyndt lag olie. Kom bredbladet persille i en blender, olivenolie, hvidløg, rødvinseddike, tørrede chiliflager, salt, peber, koriander og oregano. Blendes af flere omgange. Pres krydderurterne ned så blenderen tager fat. Stop blenderen og pres krydderurter længere ned indtil blenderen kan arbejde med det hele. Konsistensen skal være som pesto. Servér til grillspyd.