4 personer
7-800 g fersk laksefilet i 4 stykker
1 bakke røgsmuld
Seasalt
2 stk. mini hjertesalat i halve
Sommergrønt:
2 spsk. smør
100 g grønne, friske ærter
200 g haricots verts i ½ cm stykker (fra frost)
1 dl hakket persille
Salt
Kværnet peber
Tilbehør:
Nye, kogte kartofler
Skær fisken i 4 lige store stykker.
Tænd grillen og kom en bakke røgsmuld på efter forskriften. Grill laksestykkerne med røg i 7-10 min., til laksen føles fast og gennemstegt. Krydr med salt.
Grill halve hjertesalat på grillen i 2 min.
Varm smørret op i en gryde så det bruner lidt, kom friske ærter, haricots verts og hakket persille i og lad det blive varmt i 2-3 min. Vend de grillede hjertesalat i og smag til med salt og peber.
Servér den grillede varmrøgede laks med sommergrønt og nye kartofler.