Grillet varmrøget laks med haricots verts

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

7-800 g fersk laksefilet i 4 stykker
1 bakke røgsmuld
Seasalt
2 stk. mini hjertesalat i halve

Sommergrønt:
2 spsk. smør
100 g grønne, friske ærter
200 g haricots verts i ½ cm stykker (fra frost)
1 dl hakket persille
Salt
Kværnet peber

Tilbehør:
Nye, kogte kartofler

Sådan gør du

Skær fisken i 4 lige store stykker.

Tænd grillen og kom en bakke røgsmuld på efter forskriften. Grill laksestykkerne med røg i 7-10 min., til laksen føles fast og gennemstegt. Krydr med salt.

Grill halve hjertesalat på grillen i 2 min.

Varm smørret op i en gryde så det bruner lidt, kom friske ærter, haricots verts og hakket persille i og lad det blive varmt i 2-3 min. Vend de grillede hjertesalat i og smag til med salt og peber.

Servér den grillede varmrøgede laks med sommergrønt og nye kartofler.