HjemOpskrifterGrillet varmrøget laks med haricots verts

Grillet varmrøget laks med haricots verts

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g fersk laksefileter
  • havsalt
  • 2 mini hjertesalat i halve
    sommergrønt:
    • 2 spsk smør
    • 100 g ekstrafine ærter
    • 200 g haricots verts (fra frost)
    • 1 dl hakket kruspersille
    • salt og friskkværnet peber
      tilbehør:
      • nye kogte kartoffel

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Skær fisken i 4 lige store stykker.

      • 2.
        Tænd grillen og kom en bakke røgsmuld på efter forskriften.

      • 3.
        Grill laksestykkerne med røg i 7-10 min., til laksen føles fast og gennemstegt.

      • 4.
        Krydr med salt.

      • 5.
        Grill halve hjertesalat på grillen i 2 min.

      • 6.
        Varm smørret op i en gryde så det bruner lidt, kom friske ærter, haricots verts og hakket persille i og lad det blive varmt i 2-3 min.

      • 7.
        Vend de grillede hjertesalat i og smag til med salt og peber.

      • 8.
        Servér den grillede varmrøgede laks med sommergrønt og nye kartofler.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      14613 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      969 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.6 g
      Protein: 24.3 %13.8 g
      Kulhydrat: 21.7 %12.4 g
      Fedt: 54 %14.2 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;