HjemOpskrifterGrillet varmrøget laks med haricots verts

Grillet varmrøget laks med haricots verts

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g fersk laksefilet
  • havsalt
  • 2 mini hjertesalat i halve
sommergrønt:
  • 2 spsk smør
  • 100 g ekstrafine ærter
  • 200 g haricots verts (fra frost)
  • 1 dl hakket kruspersille
  • salt og friskkværnet peber
tilbehør:
  • nye kogte kartofler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær fisken i 4 lige store stykker.

  • 2.
    Tænd grillen og kom en bakke røgsmuld på efter forskriften.

  • 3.
    Grill laksestykkerne med røg i 7-10 min., til laksen føles fast og gennemstegt.

  • 4.
    Krydr med salt.

  • 5.
    Grill halve hjertesalat på grillen i 2 min.

  • 6.
    Varm smørret op i en gryde så det bruner lidt, kom friske ærter, haricots verts og hakket persille i og lad det blive varmt i 2-3 min.

  • 7.
    Vend de grillede hjertesalat i og smag til med salt og peber.

  • 8.
    Servér den grillede varmrøgede laks med sommergrønt og nye kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7476 kj / 1787 kcal
Næringsindhold pr. 100g
496 kj / 119 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 39.6 %11.5 g
Kulhydrat: 4 %1.2 g
Fedt: 56.4 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;