Grillet rødspætte med sprød kartoffelsalat og asparges

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 flåede rødspætter
2 usprøjtede citroner i skiver
1 potte frisk timian
Salt

Kartoffelsalat:
800 g kogte små nemme kartofler
1 potte koriander, hakket
Saften af 1 citron
3 spsk. olivenolie
1 bdt. grønne asparges, fintsnittet
100 g Kirk’s gedeost i saltlage i mindre stykker
Salt og kværnet peber

Sådan gør du

Skyl fisken under koldt vand. Dup den tør med køkkenrulle. Kom citronskiver, timian og salt på fisken og læg den i et grillnet, der passer til fisk. Dryp med olivenolie og grill dem ved indirekte varme i ca. 6 min. på hver side. Skær kartoflerne i halve, bland dem med koriander, citronsaft, olivenolie, aspargesstykker og vend det rundt med drys af gedeost. Krydr med salt og peber.