HjemOpskrifterGrillet rødspætte med sprød kartoffelsalat og asparges

Grillet rødspætte med sprød kartoffelsalat og asparges

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Rødspætte
  • 2 citroner (usprøjtede) i skiver
  • 4 flåede rødspætter
  • 1 bundt frisk timian
  • havsalt
    Kartoffelsalat:
    • 800 g kogte små kartofler
    • 1 bæger frisk koriander, hakket
    • 1 citron (usprøjtet)
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 bundt grøn asparges, fintsnittet
    • 100 g friske gedeoste i mindre stykker
    • salt og friskkværnet peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skyl fisken under koldt vand.

    • 2.
      Dup den tør med køkkenrulle.

    • 3.
      Kom citronskiver, timian og salt på fisken og læg den i et grillnet, der passer til fisk.

    • 4.
      Dryp med olivenolie og grill dem ved indirekte varme i ca. 6 min. på hver side.

    • 5.
      Skær kartoflerne i halve, bland dem med koriander, citronsaft, olivenolie, aspargesstykker og vend det rundt med drys af gedeost.

    • 6.
      Krydr med salt og peber.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    9128 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    350 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.9 g
    Protein: 40.1 %8.2 g
    Kulhydrat: 29.4 %6.1 g
    Fedt: 30.5 %2.9 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;