HjemOpskrifterGrillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges

Grillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 grønne asparges
  • 4 flåede rødspætter
  • 1 kg nye kartofler
marinade:
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk flydende honning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
salat:
  • 1 bundt radiser (ca. 10 stk.)
  • ½ spidskål
  • 2 æbler
  • 100 g Puck® salatost tern i olie
pynt:
  • kruspersille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere i halvdelen af marinaden i ca. 20 minutter.

  • 2.
    Skær radiser og spidskål i tynde strimler.

  • 3.
    Skær æbler i tynde både.

  • 4.
    Vend radiser, spidskål og æbler sammen med resten af marinaden, pynt med salatost og persille og dæk salaten til indtil servering.

  • 5.
    Klargør asparges ved at knække enderne af.

  • 6.
    Grill fisken på en varm grill sammen med de grønne asparges i ca. 2 minutter på hver side.

  • 7.
    Kog de nye kartofler.

  • 8.
    Servér de grillede fisk og kogte kartofler sammen med salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11789 kj / 2818 kcal
Næringsindhold pr. 100g
363 kj / 87 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 32.4 %6.9 g
Kulhydrat: 34.4 %7.4 g
Fedt: 33.2 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;