Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges
Grillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
12 grønne asparges
4 flåede rødspætter
1 kg ny kartoffel
marinade:
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk flydende honning
2 spsk olivenolie
1 tsk dijonsennep
salat:
1 bundt radise (ca. 10 stk.)
0.5 spidskål
2 æbler
100 g Puck® salatost tern i olie
pynt:
kruspersille
Sådan gør du
1.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere i halvdelen af marinaden i ca. 20 minutter.
2.
Skær radiser og spidskål i tynde strimler.
3.
Skær æbler i tynde både.
4.
Vend radiser, spidskål og æbler sammen med resten af marinaden, pynt med salatost og persille og dæk salaten til indtil servering.
5.
Klargør asparges ved at knække enderne af.
6.
Grill fisken på en varm grill sammen med de grønne asparges i ca. 2 minutter på hver side.
7.
Kog de nye kartofler.
8.
Servér de grillede fisk og kogte kartofler sammen med salaten.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10841 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
342 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
33.4 %
6.7 g
Kulhydrat:
32.9 %
6.6 g
Fedt:
33.7 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;