HjemOpskrifterGrillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges

Grillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 grønne asparges
  • 4 flåede rødspætter
  • 1 kg ny kartoffel
    marinade:
    • 2 spsk friskpresset citronsaft
    • 2 spsk flydende honning
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 tsk dijonsennep
      salat:
      • 1 bundt radise (ca. 10 stk.)
      • 0.5 spidskål
      • 2 æbler
      • 100 g Puck® salatost tern i olie
        pynt:
        • kruspersille

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere i halvdelen af marinaden i ca. 20 minutter.

        • 2.
          Skær radiser og spidskål i tynde strimler.

        • 3.
          Skær æbler i tynde både.

        • 4.
          Vend radiser, spidskål og æbler sammen med resten af marinaden, pynt med salatost og persille og dæk salaten til indtil servering.

        • 5.
          Klargør asparges ved at knække enderne af.

        • 6.
          Grill fisken på en varm grill sammen med de grønne asparges i ca. 2 minutter på hver side.

        • 7.
          Kog de nye kartofler.

        • 8.
          Servér de grillede fisk og kogte kartofler sammen med salaten.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        10870 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        335 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 1.2 g
        Protein: 33.4 %6.6 g
        Kulhydrat: 32.9 %6.5 g
        Fedt: 33.7 %3.1 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;