Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet rødspætte med nye kartofler og grønne asparges

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 hele flåede rødspætter

12 grønne asparges

1 kg nye kartofler

 

Marinade:

2 spsk citronsaft

2 spsk flydende honning

2 spsk olivenolie

1 tsk dijonsennep

 

Salat:

1 bdt radiser (ca. 10 stk.)

½ rød eller grøn spidskål

2 æbler

100 g salatost

 

Pynt: Persille

Om råvarerne

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere i halvdelen af marinaden i ca. 20 minutter. Skær radiser og spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både. Vend radiser, spidskål og æbler sammen med resten af marinaden, pynt med salatost og persille og dæk salaten til indtil servering.

Klargør asparges ved at knække enderne af. Grill fisken på en varm grill sammen med de grønne asparges i ca. 2 minutter på hver side. Kog de nye kartofler. Servér de grillede fisk og kogte kartofler sammen med salaten.

 

Energi pr. person: 2156 kJ / 515 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  5.1 g
Fedt:  2.1 g
Kulhydrat: 8.4 g

Grillet rødspætte

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere i halvdelen af marinaden i ca. 20 minutter. Skær radiser og spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både. Vend radiser, spidskål og æbler sammen med resten af marinaden, pynt med salatost og persille og dæk salaten til indtil servering.

Klargør asparges ved at knække enderne af. Grill fisken på en varm grill sammen med de grønne asparges i ca. 2 minutter på hver side. Kog de nye kartofler. Servér de grillede fisk og kogte kartofler sammen med salaten.

 

Energi pr. person: 2156 kJ / 515 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  5.1 g
Fedt:  2.1 g
Kulhydrat: 8.4 g