HjemOpskrifterGrillet rødfisk og spaghetti med cherrytomater, sorte oliven, kapers, forårsløg

Grillet rødfisk og spaghetti med cherrytomater, sorte oliven, kapers, forårsløg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g rødfiskefileter
  • 500 g cherrytomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 150 g sorte oliven
  • 1 spsk kapers
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • havsalt & sort peber
  • 500 g tørret spaghetti

Sådan gør du

  • 1.
    Skær fisken i 4 portionsstykker.

  • 2.
    Smør stykkerne med 1 tsk olie og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Grill fisken 4 min. på skindsiden ved høj varme, vend den og grill den 2 min. mere.

  • 4.
    Kog spaghettien efter pakkens anvisning i saltet vand.

  • 5.
    Skær imens tomaterne i små stykker og forårsløg i tynde skiver og kom dem i bunden af den skål, du vil servere spaghettien i.

  • 6.
    Kom oliven og kapers ved og vend det sammen med 2 spsk olivenolie og hvidvinseddiken.

  • 7.
    Krydr med salt og peber.

  • 8.
    Sigt vandet fra spaghettien og hæld den varme spaghetti over tomatblandingen.

  • 9.
    Vend det hele sammen og server sammen med den grillede rødfisk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12649 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
662 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 25.1 %9.8 g
Kulhydrat: 51.8 %20.2 g
Fedt: 23.1 %4.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;