Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Grillet rødfisk og spaghetti med cherrytomater, sorte oliven, kapers, forårsløg
Grillet rødfisk og spaghetti med cherrytomater, sorte oliven, kapers, forårsløg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g rødfiskefileter
500 g cherrytomater
1 bundt forårsløg
150 g sorte oliven
1 spsk kapers
3 spsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike
havsalt & sort peber
500 g tørret spaghetti
Sådan gør du
1.
Skær fisken i 4 portionsstykker.
2.
Smør stykkerne med 1 tsk olie og krydr med salt og peber.
3.
Grill fisken 4 min. på skindsiden ved høj varme, vend den og grill den 2 min. mere.
4.
Kog spaghettien efter pakkens anvisning i saltet vand.
5.
Skær imens tomaterne i små stykker og forårsløg i tynde skiver og kom dem i bunden af den skål, du vil servere spaghettien i.
6.
Kom oliven og kapers ved og vend det sammen med 2 spsk olivenolie og hvidvinseddiken.
7.
Krydr med salt og peber.
8.
Sigt vandet fra spaghettien og hæld den varme spaghetti over tomatblandingen.
9.
Vend det hele sammen og server sammen med den grillede rødfisk.
Fisk og skaldyr
Pastaret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12649 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
662 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
25.1 %
9.8 g
Kulhydrat:
51.8 %
20.2 g
Fedt:
23.1 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;