Grillet rødfisk og spaghetti med cherrytomater, sorte oliven, kapers, forårsløg

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet rødfisk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Rødfiskfilet med skind, 600 g
500 g cherrytomater
1 bdt forårsløg
150 g sorte oliven
1 spsk kapers
1 tsk + 2 spsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike
Sea salt og peber
500 g spaghetti

Sådan gør du

Skær fisken i 4 portionsstykker. Smør stykkerne med 1 tsk olie og krydr med salt og peber. Grill fisken 4 min. på skindsiden ved høj varme, vend den og grill den 2 min. mere. Kog spaghettien efter pakkens anvisning i saltet vand. Skær imens tomaterne i små stykker og forårsløg i tynde skiver og kom dem i bunden af den skål, du vil servere spaghettien i. Kom oliven og kapers ved og vend det sammen med 2 spsk olivenolie og hvidvinseddiken. Krydr med salt og peber. Sigt vandet fra spaghettien og hæld den varme spaghetti over tomatblandingen. Vend det hele sammen og server sammen med den grillede rødfisk.

 

Energi pr. person: 3152KJ/753Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 23 g.
Fedt: 4 g.