Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet ribeye med grillet grønt og pisket estragonsmør

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 stk ribeye af kalv

Salt

Kværnet peber

 

Grillet grønt:

300 g danske løg med top

300 g snackpeber

Olivenolie

Salt

Kværnet peber

 

Pisket estragonsmør:

200 g blødt smør

1 tsk dijonsennep

1 tsk seasalt

1½ tsk citronpeber

2 spsk citronsaft

1 dl hakket frisk estragon

 

Tilbehør: nye kogte kartofler

Om råvarerne

Lad kødet temperere i ca. 20 minutter, inden det grilles. Varm en grill op til direkte varme.

Klargør grøntsager ved at skære dem i mundrette stykker. Læg dem herefter på et fad. Kom blødt smør i en røreskål og pisk med piskeris eller elpisker i ca. 5 minutter, til smørret er luftigt. Tilsæt dijonsennep, seasalt, citronpeber, citronsaft og hakket estragon. Pisk det godt sammen til en estragonsmør.

Kom danske løg og snackpeberne i mindre stykker på grillen og vend dem undervejs. Krydr med salt og peber og dryp med olivenolie ved anretning. Kom ribeye på grillen og krydr med salt og peber. Grill dem ved direkte varme i ca. 1-2 minutter på hver side alt afhængigt af kødets tykkelse. Anret grillet ribeye med grillet grønt, pisket estragonsmør og nye kogte kartofler.

 

Energi pr. person: 3861 kJ /919 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 12,5 g
Kulhydrat: 6,5 g

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Grillet ribeye med grillet grønt og pisket estragonsmør

Lad kødet temperere i ca. 20 minutter, inden det grilles. Varm en grill op til direkte varme.

Klargør grøntsager ved at skære dem i mundrette stykker. Læg dem herefter på et fad. Kom blødt smør i en røreskål og pisk med piskeris eller elpisker i ca. 5 minutter, til smørret er luftigt. Tilsæt dijonsennep, seasalt, citronpeber, citronsaft og hakket estragon. Pisk det godt sammen til en estragonsmør.

Kom danske løg og snackpeberne i mindre stykker på grillen og vend dem undervejs. Krydr med salt og peber og dryp med olivenolie ved anretning. Kom ribeye på grillen og krydr med salt og peber. Grill dem ved direkte varme i ca. 1-2 minutter på hver side alt afhængigt af kødets tykkelse. Anret grillet ribeye med grillet grønt, pisket estragonsmør og nye kogte kartofler.

 

Energi pr. person: 3861 kJ /919 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 12,5 g
Kulhydrat: 6,5 g