Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet ribeye med grillet grønt og pisket estragonsmør
Grillet ribeye med grillet grønt og pisket estragonsmør
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og friskkværnet peber
4 ribeye-steaks
grillet grønt:
300 g danske løg med top
300 g røde snackpebere
olivenolie
salt og friskkværnet peber
pisket estragonsmør:
200 g blødt smør
1 tsk dijonsennep
1 tsk havsalt
1.5 tsk citronpeber
2 spsk friskpresset citronsaft
1 dl hakket estragonblade
tilbehør:
nye kogte kartoffel
Sådan gør du
1.
Lad kødet temperere i ca. 20 minutter, inden det grilles.
2.
Varm en grill op til direkte varme.
3.
Klargør grøntsager ved at skære dem i mundrette stykker.
4.
Læg dem herefter på et fad.
5.
Kom blødt smør i en røreskål og pisk med piskeris eller elpisker i ca. 5 minutter, til smørret er luftigt.
6.
Tilsæt dijonsennep, seasalt, citronpeber, citronsaft og hakket estragon.
7.
Pisk det godt sammen til en estragonsmør.
8.
Kom danske løg og snackpeberne i mindre stykker på grillen og vend dem undervejs.
9.
Krydr med salt og peber og dryp med olivenolie ved anretning.
10.
Kom ribeye på grillen og krydr med salt og peber.
11.
Grill dem ved direkte varme i ca. 1-2 minutter på hver side alt afhængigt af kødets tykkelse.
12.
Anret grillet ribeye med grillet grønt, pisket estragonsmør og nye kogte kartofler.
Grøntsager
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10625 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
778 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
17.9 %
8.2 g
Kulhydrat:
6.6 %
3.0 g
Fedt:
75.5 %
15.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;