Grillet peberlaks med sommersalat

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 lakseside, ca. 700 g
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk knust peberblanding
Salt
100 g rygeost
100 g yoghurt naturel
½ agurk. 1 bdt radiser
1 lille potte dild

Sådan gør du

Gnid fisken ind i olie på begge sider.

Drys ca 1 tsk groft salt over fiskens kødside og kom derefter peberblandingen på.

Grill fisken med skindet nedad i 15 min ved middel varme.

Rør en dressing af rygeost og yoghurt og smag til med salt.

Skær agurk og radiser i tynde skiver og vend med plukket dild.

Server fisken lun eller kold med rygeostdressing og salaten over.

 

Energi pr. person: 1071KJ/256Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 13,5 g.

Kulhydrat: 1,5 g.

Fedt: 9,3 g.