HjemOpskrifterGrillet peberlaks med sommersalat

Grillet peberlaks med sommersalat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 700 g laksesider
  • 4 tsk friskkværnet 5-peberblanding & salt
  • 100 g rygeost
  • 100 g neutral yoghurt
  • 1 bundt radise
  • 0.5 agurk
  • 1 potte frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid fisken ind i olie på begge sider.

  • 2.
    Drys ca 1 tsk groft salt over fiskens kødside og kom derefter peberblandingen på.

  • 3.
    Grill fisken med skindet nedad i 15 min ved middel varme.

  • 4.
    Rør en dressing af rygeost og yoghurt og smag til med salt.

  • 5.
    Skær agurk og radiser i tynde skiver og vend med plukket dild.

  • 6.
    Server fisken lun eller kold med rygeostdressing og salaten over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6717 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
524 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 39.5 %12.2 g
Kulhydrat: 3.8 %1.2 g
Fedt: 56.7 %8.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;