Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet peberlaks med sommersalat
Grillet peberlaks med sommersalat
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 spsk vindruekerneolie
700 g lakseside
4 tsk friskkværnet 5-peberblanding & salt
100 g rygeost
100 g neutral yoghurt
1 bundt radiser
½ agurk
1 potte dild
SÅDAN GØR DU
1.
Gnid fisken ind i olie på begge sider.
2.
Drys ca 1 tsk groft salt over fiskens kødside og kom derefter peberblandingen på.
3.
Grill fisken med skindet nedad i 15 min ved middel varme.
4.
Rør en dressing af rygeost og yoghurt og smag til med salt.
5.
Skær agurk og radiser i tynde skiver og vend med plukket dild.
6.
Server fisken lun eller kold med rygeostdressing og salaten over.
Grill
Salater
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6155 kj / 1471 kcal
Næringsindhold pr. 100g
480 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
40.9 %
11.5 g
Kulhydrat:
3.6 %
1.0 g
Fedt:
55.5 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;