HjemOpskrifterGrillet peberfrugt

Grillet peberfrugt

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 peberfrugter
  • 1 dl olivenolie
  • 1 rosmarinkvist

Sådan gør du

  • 1.
    Skær hver peberfrugt på langs i 3 stykker, fjern kernehus og stilk.

  • 2.
    Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir, med skindsiden opad og giv dem et tryk med håndfladen, så de bliver flade.

  • 3.
    Grill peberfrugterne til de er sorte og boblet op.

  • 4.
    Læg peberfrugterne i en plastikpose.

  • 5.
    Lad peberfrugterne køle af og pil derefter skallen af.

  • 6.
    Skær peberfrugterne i store skiver og læg dem i et glas.

  • 7.
    Hæld olivenolie og rosmarin over.

  • 8.
    Serveres til kød eller som tapas.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3718 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
535 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 1.5 %0.5 g
Kulhydrat: 8.3 %2.6 g
Fedt: 90.2 %13.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;