HjemOpskrifterGrillet peberfrugt

Grillet peberfrugt

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 peberfrugter
  • 1 dl olivenolie
  • 1 frisk rosmarinkvist

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær hver peberfrugt på langs i 3 stykker, fjern kernehus og stilk.

  • 2.
    Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir, med skindsiden opad og giv dem et tryk med håndfladen, så de bliver flade.

  • 3.
    Grill peberfrugterne til de er sorte og boblet op.

  • 4.
    Læg peberfrugterne i en plastikpose.

  • 5.
    Lad peberfrugterne køle af og pil derefter skallen af.

  • 6.
    Skær peberfrugterne i store skiver og læg dem i et glas.

  • 7.
    Hæld olivenolie og rosmarin over.

  • 8.
    Serveres til kød eller som tapas.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4019 kj / 961 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 3.4 %1.2 g
Kulhydrat: 11.5 %3.9 g
Fedt: 85.1 %13.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;