Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet oksemørbrad med grillet grønt og bearnaisedip
Grillet oksemørbrad med grillet grønt og bearnaisedip
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Grillet mørbrad:
1 afpustet oksemørbrad, ca. 1,6 kg og kødsnor
frisk timian
løvstikke
olivenolie til grillen
havsalt
friskkværnet 5-peberblanding
Bearnaisedip:
2 dl græsk yoghurt
2 dl god mayonnaise
1 lille finthakket skalotteløg
2 spsk bearnaiseessens
2 spsk tørret estragon
0.5 tsk salt
friskkværnet peber
Grillet grønt:
2 hele majskolber
0.5 blomkål
1 grøn squash
SÅDAN GØR DU
Grillet grønt:
1.
Skær majskolber i 3-4 cm tykke skiver.
2.
Skær blomkål i rustikke buketter og squash i 1 cm tykke skiver.
3.
Pensl med olivenolie og drys med seasalt.
4.
Grilles i 2-4 minutter på grill lige inden servering.
Bearnaisedip:
1.
Bland yoghurt og mayonnaise sammen med alle de øvrige ingredienser.
2.
Trækker på køl i minimum 1 time.
3.
Bind mørbraden med timian og løvstikke og snør den med kødsnor.
4.
Pensl mørbraden med olie og gnid den grundigt med salt samt kværnet fempeber.
5.
Brun mørbrad på grillen på alle sider og steg den efterfølgende ved indirekte varme til en kernetemperatur på ca. 56° i cirka 30 minutter.
6.
Lad kødet hvile overdækket indtil kernetemperaturen er 60°.
7.
Mørbraden skæres i skiver og anrettes med bearnaisedip og grillet grønt.
Grill:
1.
Oksemørbrad grilles ved indirekte varme i ca. 30 minutter.
2.
Kernetemperatur skal være 56°.
3.
Hviler tildækket til kernetemperaturen er 60 °.
Grøntsager
Okse
Grill
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9377 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
774 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
6.6 %
3.0 g
Kulhydrat:
24.9 %
11.4 g
Fedt:
68.5 %
14.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;