Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet oksecuvette med krydderiblanding og mynte-persillepesto
Grillet oksecuvette med krydderiblanding og mynte-persillepesto
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Oksecuvette:
1 oksecuvette ca. 1 kg
krydderiblanding:
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk tørret chiliflage
1 tsk røget paprika
1 tsk brun farin
1 tsk havsalt
mynte-persillepesto:
25 g mynte
15 g bredbladet persille
50 g valnøddekerner
0.5 fed hvidløg
3 spsk friskpresset citronsaft
0.25 tsk stødt kardemomme
0.5 lille rød chilipeber
1 tsk salt
1.5 dl smagsneutral olie
pynt:
frisk pebermynteblad
Sådan gør du
1.
Blend alle ingredienser sammen til mynte-persillepestoen, undtagen olie.
2.
Tilsæt herefter olien langsomt, til den har en ensartet konsistens.
3.
Dup oksecuvetten tør med køkkenrulle, skær eventuelle sener fra og rids fedtet på toppen i ruder.
4.
Bland alle krydderier til krydderiblandingen sammen i en skål og massér det herefter på oksecuvetten.
5.
Klargør grill med indirekte varme og grill oksecuvetten i ca. 30-35 minutter.
6.
Lad den hvile i 20 minutter inden udskæring.
7.
Kernetemperaturen skal være ca. 55°C.
8.
Servér skiver af oksecuvette med mynte-persillepesto til.
Tip:
Servér fx med nye, danske kartofler og snittede hvide og grønne asparges.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17880 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1145 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
24 %
16.2 g
Kulhydrat:
1.5 %
1.0 g
Fedt:
74.5 %
23.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;