Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Grillet oksecuvette med krydderiblanding og mynte-persillepesto

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 oksecuvette ca. 1000 gram

 

Krydderiblanding:

1 tsk stødt kardemomme

1 tsk tørret chili

1 tsk røget paprika

1 tsk brun farin

1 tsk seasalt

 

Mynte-persillepesto:

25 g mynteblade

15 g bredbladet persille

50 g valnødder

½ fed hvidløg

3 spsk citronsaft

¼ tsk stødt kardemomme

½ lille rød chili

1 tsk salt

1½ dl neutral olie

 

Pynt: Friske mynteblade

Om råvarerne

Blend alle ingredienser sammen til mynte-persillepestoen, undtagen olie. Tilsæt herefter olien langsomt, til den har en ensartet konsistens.

Dup oksecuvetten tør med køkkenrulle, skær eventuelle sener fra og rids fedtet på toppen i ruder.

Bland alle krydderier til krydderiblandingen sammen i en skål og massér det herefter på oksecuvetten. Klargør grill med indirekte varme og grill oksecuvetten i ca. 30-35 minutter. Lad den hvile i 20 minutter inden udskæring. Kernetemperaturen skal være ca. 55°C. Servér skiver af oksecuvette med mynte-persillepesto til.

Tip: Servér fx med nye, danske kartofler og snittede hvide og grønne asparges.

 

Energi pr. person: 3917 kJ / 933 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,0 g
Fedt: 25,0 g
Kulhydrat: 1,0 g

Grillet oksecuvette

Blend alle ingredienser sammen til mynte-persillepestoen, undtagen olie. Tilsæt herefter olien langsomt, til den har en ensartet konsistens.

Dup oksecuvetten tør med køkkenrulle, skær eventuelle sener fra og rids fedtet på toppen i ruder.

Bland alle krydderier til krydderiblandingen sammen i en skål og massér det herefter på oksecuvetten. Klargør grill med indirekte varme og grill oksecuvetten i ca. 30-35 minutter. Lad den hvile i 20 minutter inden udskæring. Kernetemperaturen skal være ca. 55°C. Servér skiver af oksecuvette med mynte-persillepesto til.

Tip: Servér fx med nye, danske kartofler og snittede hvide og grønne asparges.

 

Energi pr. person: 3917 kJ / 933 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,0 g
Fedt: 25,0 g
Kulhydrat: 1,0 g