Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet okseculotte med østershatte og tomat
Grillet okseculotte med østershatte og tomat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.7 kg okseculotter
1 fed hvidløg
1 spsk tørret persille
1 tsk mild paprika
1 tsk stødt chili
citronpeber
olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
300 g østershatte
500 g tomater
blandet salat
1 persillesmør
1 groft flute
SÅDAN GØR DU
1.
Lav en tørrub af et fed presset hvidløg, persille, paprika, chili og citronpeber.
2.
Rids culotten, hvis det ikke allerede er gjort, og gnid den ind i tørrubben.
3.
Grill den ved indirekte varme i ca. 45 min.
4.
Brug stegetermometer; culotten er færdig, når den viser ca. 58-60 grader.
5.
Husk at låget skal være på grillen hele tiden.
6.
Skyl tomaterne og læg dem i en foliebakke sammen med resten af de hele hvidløgsfed og lidt olie, salt og peber.
7.
Sæt foliebakken på grillen når stegen har fået ca. 30 min.
8.
Rengør svampene og sæt dem tæt sammen på spyd, dryp med lidt olie og citronpeber og grill dem ca. 5 min på hver side.
9.
Skyl salaten og dryp med olie og hvidvinseddike.
10.
Server culotten med de bagte tomater, grillede svampe, salat, persillesmør og groft brød.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16774 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
644 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
35.3 %
13.4 g
Kulhydrat:
6.8 %
2.6 g
Fedt:
57.9 %
10.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;