Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Grillet makrel med fennikel og tomatsalat

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 hele, små makreller, rensede
1 citron
1 bdt dild
1 tsk fennikelfrø
Seasalt og peber
1 fennikel
500 g tomater
1+4 spsk olivenolie
2 spsk hvid balsamico
Om råvarerne

Skær med en skarp kniv et par små snit på siderne af hver makrel. Skær citronen i halve skiver og kom dem ind i bugen på makrellerne sammen med plukket dild og fennikelfrø. Krydr både ind- og udvendigt med salt og peber. Læg fiskene på en tallerken og dryp en spsk olie over dem. Gnid olien ind i fiskens skind. Grill makrellerne 6-7 min. pr. side.

Skær fenniklen i tynde strimler og skær tomaterne i både eller store tern. Vend begge dele sammen med 4 spsk olivenolie og 2 spsk hvid balsamico. Krydr med salt og peber.

 

Energi pr. person: 2938KJ/702Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 2 g.
Fedt: 16 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillet makrel

Skær med en skarp kniv et par små snit på siderne af hver makrel. Skær citronen i halve skiver og kom dem ind i bugen på makrellerne sammen med plukket dild og fennikelfrø. Krydr både ind- og udvendigt med salt og peber. Læg fiskene på en tallerken og dryp en spsk olie over dem. Gnid olien ind i fiskens skind. Grill makrellerne 6-7 min. pr. side.

Skær fenniklen i tynde strimler og skær tomaterne i både eller store tern. Vend begge dele sammen med 4 spsk olivenolie og 2 spsk hvid balsamico. Krydr med salt og peber.

 

Energi pr. person: 2938KJ/702Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 2 g.
Fedt: 16 g.