Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Grillet lammekølle med fyld af pistacie, parmaskinke, basilikum og abrikos

60-90 min
4 personer

Ingredienser

1 lammekølle

75 g pistacienødder uden skal

60 g parmaskinke

½ potte basilikum

50 g tørrede abrikoser

Salt og sort peber

1 spsk olivenolie 

Om råvarerne

Skær et snit ind langs benet i lammekøllen. Hak pistacienødder, parmaskinke, basilikum og abrikoser groft og krydr med salt og peber (hvis nødderne allerede er saltede, kan du undlade ekstra salt).

Kom fyldet i lommen i lammekøllen og snør den sammen med kødsnor. Smør køllen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grilles ved indirekte varme under låg i 45-60 min. eller ovn ved 200°C til kødet har en centrumtemperatur på 58 °C. for rosa kød. 

 

Energi pr. person: 2508KJ/599Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 19,7 g.

Kulhydrat: 3,9 g.

Fedt: 8,6 g.

Skær et snit ind langs benet i lammekøllen. Hak pistacienødder, parmaskinke, basilikum og abrikoser groft og krydr med salt og peber (hvis nødderne allerede er saltede, kan du undlade ekstra salt).

Kom fyldet i lommen i lammekøllen og snør den sammen med kødsnor. Smør køllen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grilles ved indirekte varme under låg i 45-60 min. eller ovn ved 200°C til kødet har en centrumtemperatur på 58 °C. for rosa kød. 

 

Energi pr. person: 2508KJ/599Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 19,7 g.

Kulhydrat: 3,9 g.

Fedt: 8,6 g.