HjemOpskrifterGrillet lammekølle med fyld af pistacie, parmaskinke, basilikum og abrikos

Grillet lammekølle med fyld af pistacie, parmaskinke, basilikum og abrikos

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g usaltede pistacienødder
  • 1 lammekølle
  • 60 g parmaskinke
  • frisk basilikum
  • 50 g tørrede abrikoser
  • salt & sort peber
  • 1 spsk olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær et snit ind langs benet i lammekøllen.

  • 2.
    Hak pistacienødder, parmaskinke, basilikum og abrikoser groft og krydr med salt og peber (hvis nødderne allerede er saltede, kan du undlade ekstra salt).

  • 3.
    Kom fyldet i lommen i lammekøllen og snør den sammen med kødsnor.

  • 4.
    Smør køllen med olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 5.
    Grilles ved indirekte varme under låg i 45-60 min. eller ovn ved 200°C til kødet har en centrumtemperatur på 58 °C. for rosa kød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14394 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
655 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 51.7 %19.9 g
Kulhydrat: 4.1 %1.6 g
Fedt: 44.2 %7.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;