HjemOpskrifterGrillet lammekølle med fyld af pistacie, parmaskinke, basilikum og abrikos
Grillet lammekølle med fyld af pistacie, parmaskinke, basilikum og abrikos
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
75 g usaltede pistacienødder
1 lammekølle
60 g parmaskinke
frisk basilikum
50 g tørrede abrikoser
salt & sort peber
1 spsk olivenolie
Sådan gør du
1.
Skær et snit ind langs benet i lammekøllen.
2.
Hak pistacienødder, parmaskinke, basilikum og abrikoser groft og krydr med salt og peber (hvis nødderne allerede er saltede, kan du undlade ekstra salt).
3.
Kom fyldet i lommen i lammekøllen og snør den sammen med kødsnor.
4.
Smør køllen med olivenolie og krydr med salt og peber.
5.
Grilles ved indirekte varme under låg i 45-60 min. eller ovn ved 200°C til kødet har en centrumtemperatur på 58 °C. for rosa kød.