Grillet lammekølle

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



1 lammekølle ca. 1,3 kg

5-6 kviste rosmarin

2 citroner

4 spsk. grovkornet sennep

1 spsk. salt

Friskkværnet peber

Kødsnor



Tilbehør:

1 potte mynte

2 agurker

2 dl græsk yoghurt

1-2 fed hvidløg

1 tsk salt

1 kg små kartofler

Sådan gør du

Dup kødet, skær citroner i skiver, smør køllen ind i sennep, drys med salt og læg citronskiverne på.

Læg rosmarinkviste ved og snør køllen med kødsnor.

Grill køllen indirekte. Det kan anbefales at bruge stegetermometer.

Kødets kernetemperatur skal være 60-70° C.

Skær agurkerne i skiver på langs med en kartoffelskræller, rør med yoghurt, hakket mynte, salt og hvidløg.