Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet laks med spidskåls-tzatziki med forårsløg og ærter
Grillet laks med spidskåls-tzatziki med forårsløg og ærter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 laksefileter
neutral olie til grill
Urtesalt:
2 spsk groft salt
2 spsk friske timianblade
1 spsk citronskal (usprøjtet)
Tzatziki:
200 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
1 fed hvidløg, knust
1 tsk salt
200 g spidskål, i tynde strimler
4 forårsløg, i tynde ringe
150 g ærter i bælg
Pynt:
citron (usprøjtet) skåret i både
salturt (urtesalten)
ært
SÅDAN GØR DU
1.
Kom salt i en morter og rør det sammen med timianblade og citronskal til salt og urter er arbejdet sammen.
2.
Kom det i en lille skål.
3.
Kom spidskål i en sigte og drys 1 tsk. groft salt på.
4.
Lad det trække i 15 minutter.
5.
Spidskål skylles i koldt vand, afdrypper og duppes tør.
6.
Vend græsk yoghurt med fempeber og hvidløg.
7.
Vend saltet spidskål i sammen med forårsløg og friske ærter.
8.
Gem lidt ærter til pynt.
9.
Stil tzatziki på køl.
10.
Pensl laksen med lidt olie.
11.
Grill stykker af laks på grill ved indirekte varme i ca. 3 minutter på hver side.
12.
Laksen skal føles fast i kødet.
13.
Krydr med lidt urtesalt.
14.
Gem resten af saltet.
15.
Anret grillet laks med urtesalt, spidskåls-tzatziki, friskbælgede ærter og citronbåd.
Grill
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6185 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
535 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
35 %
11.0 g
Kulhydrat:
10 %
3.1 g
Fedt:
55 %
8.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;