4 personer
3 majskolber
2 store laksefileter á 150 g
Salt og peber
4 tomater
1 stor rød chili uden kerner
1 rødløg
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
1 håndfuld frisk koriander
Pil yderbladene af majskolberne, og skyl i koldt vand.
Grill dem ca. 8 min. og vend dem jævnligt.
Krydr laksen med salt og peber, og grill den ca. 4 min. på hver side.
Skær tomaterne i grove tern, og bland med finthakket chili, hakket
rødløg, fintsnittet forårsløg og limesaft.
Skær majskernerne af kolben, kom tomatsalsaen ved, og drys med koriander.
Servér med laks.
Energi pr. person: 882Kj/210 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,5 g. Kulhydrat: 5,9 g. Fedt: 3,4 g.