Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet laks med majs & tomatsalsa

Bedømmelse (2)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

3 majskolber
2 store laksefileter á 150 g
Salt og peber
4 tomater
1 stor rød chili uden kerner
1 rødløg
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
1 håndfuld frisk koriander
Om råvarerne

Pil yderbladene af majskolberne, og skyl i koldt vand.

Grill dem ca. 8 min. og vend dem jævnligt.

Krydr laksen med salt og peber, og grill den ca. 4 min. på hver side.

Skær tomaterne i grove tern, og bland med finthakket chili, hakket
rødløg, fintsnittet forårsløg og limesaft.

Skær majskernerne af kolben, kom tomatsalsaen ved, og drys med koriander.

Servér med laks.

Energi pr. person: 882Kj/210 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,5 g. Kulhydrat: 5,9 g. Fedt: 3,4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillet laks

Pil yderbladene af majskolberne, og skyl i koldt vand.

Grill dem ca. 8 min. og vend dem jævnligt.

Krydr laksen med salt og peber, og grill den ca. 4 min. på hver side.

Skær tomaterne i grove tern, og bland med finthakket chili, hakket
rødløg, fintsnittet forårsløg og limesaft.

Skær majskernerne af kolben, kom tomatsalsaen ved, og drys med koriander.

Servér med laks.

Energi pr. person: 882Kj/210 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,5 g. Kulhydrat: 5,9 g. Fedt: 3,4 g.