HjemOpskrifterGrillet laks med majs & tomatsalsa

Grillet laks med majs & tomatsalsa

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 laksefileter á 150 g
  • 3 majskolber
  • salt & sort peber
  • 4 tomater
  • 1 rød chilipeber uden kerner
  • 1 rødløg
  • 1 forårsløg
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil yderbladene af majskolberne, og skyl i koldt vand.

  • 2.
    Grill dem ca. 8 min. og vend dem jævnligt.

  • 3.
    Krydr laksen med salt og peber, og grill den ca. 4 min. på hver side.

  • 4.
    Skær tomaterne i grove tern, og bland med finthakket chili, hakket rødløg, fintsnittet forårsløg og limesaft.

  • 5.
    Skær majskernerne af kolben, kom tomatsalsaen ved, og drys med koriander.

  • 6.
    Servér med laks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6410 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
437 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 22.4 %5.8 g
Kulhydrat: 50 %12.8 g
Fedt: 27.6 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;