Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
OMHU produkter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Hjem
Opskrifter
Grillet laks med grønne asparges, blomkålsris og teriyakisauce
Grillet laks med grønne asparges, blomkålsris og teriyakisauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og sort peber
4 g stk ferske laks
tilbehør:
150 g grønne asparges
500 g blomkål
300 g edamamebønner
teriyakisauce:
4 spsk sojasauce
0.5 dl vand
4 spsk brun farin
1 spsk honning
2 tsk revet frisk ingefær
2 tsk knust fed hvidløg
1 spsk sesamolie
1 spsk Maizena majsstivelse, rørt op med 3 spsk koldt vand
pynt:
ristet sesamfrø
Sådan gør du
1.
Kom sojasauce, vand, brun farin, honning, revet ingefær, knust hvidløg og sesamolie til teriyakisaucen i en lille gryde og giv marinaden et opkog.
2.
Bland maizena med koldt vand, og rør det i marinaden.
3.
Lad det koge et par minutter.
4.
Kør blomkålsbuketter i en foodprocessor, til det er næsten finthakket.
5.
Vend edamamebønner i blomkålsrisene og fordel blandingen i 4 dybe tallerkener.
6.
Grill de grønne asparges på grill eller grillpande i ca. 3 minutter, eller til de er møre og har grillstriber.
7.
Grill laksestykkerne på direkte grill eller grillpande i ca. 3 minutter på hver side.
8.
Krydr med salt og peber.
9.
Anret grillet asparges på blomkålsris og top med et stykke grillet laks.
10.
Fordel teriyakisauce over retten og drys med ristet sesam.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3672 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
317 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
23.6 %
4.4 g
Kulhydrat:
41.1 %
7.7 g
Fedt:
35.3 %
3.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Tilgængelighedserklæring
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;